Victorie pentru Laurette. Agresorul vedetei a fost condamnat la ani grei de pușcărie: „Timp de doi ani am suferit, am plâns și am luptat ca o fiară”

Data publicării:
Sursa foto: Laurette, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Laurette, Instagram

Laurette este în culmea fericirii, după ce agresorul ei a fost condamnat la închisoare.

Laurette a trecut prin clipe de coșmar, după ce a fost bătută cu bestialitate într-o cameră de hotel din Centrul Vechi al Capitalei. La doi ani de la nefericitul eveniment, agresorul vedetei a fost condamnat la ani grei de închisoare.

Laurette a fost condamnat la ani grei de pușcărie

Vedeta a făcut primele declarații, după ce agresorul ei a fost condamnat la închisoare.

”Consider că s-a făcut dreptate vizavi de întâmplarea de acum 2 ani, în care am fost victima acestui individ și, a doua oară, victima presei care a considerat că e mai de folos o bârfă și un articol de cancan care a preluat toate spusele sale și m-au denigrat, atât ca om in societate, cât și ca mamă. Am dorit să răspund public nu prin cuvinte ci prin hotărârea instanței.

Vreau să mulțumesc puținilor oameni care au crezut în mine și în adevărul meu încă din prima secundă și care m-au încurajat și susținut să merg până în pânzele albe pentru adevărul meu și să mă lupt cu încredere în Dumnezeu. Sper că toate femeile care trec prin așa ceva să învețe ceva din exemplul meu. Să lupte să se afle adevărul, să nu se lase călcate în picioare, batjocorite, lovite și închise sau alte violențe din partea unor agresori doar pentru simplu fapt că lumea vorbește. Să nu le pese de minciunile altora sau de gura lumii.

Timp de doi ani am suferit, am plâns și am luptat ca o fiară. Și de foarte multe ori îmi doream să renunț, timp în care am fost denigrată și batjocorită de lume. Dar nimeni nu a vrut să afle cine este acest individ care a sechestrat lovit amenințând multe fete, dovezi care au fost depuse la dosar. Uneori e bine să taci și să lupți în liniște atunci când Dumnezeu cu brațele sale este lângă tine nimeni nu poate fi împotriva ta”, a spus Laurette, în exclusivitate pentru FANATIK.

Avocatul vedetei, primele declarații după decizia luată de magistrați

„E o soluție corectă, care reflectă gravitatea faptei, dar și periculozitatea persoanei care a comis această faptă. Ca părere personală, ca să spun un punct de vedere al clientei, soluția face lumină în spațiul public în legătură cu toate insinuările de un prost gust deosebit. Au condus la o denigrare constantă a clientei mele, care a fost victima unei fapte foarte grave. Clienta mea a avut tăria să lupte până la capăt. Nu e o soluție finală, va mai fi o bătălie de purtat.

Mai presus de toate comentariile exprimate în public, mai presus de cum a fost demonizată de o parte a presei, vine să facă lumină legat de conduita clientei mele. Poziția ei a fost constantă din prima clipă în care a dat declarații publice”, a declarat avocatul lui Laurette pentru FANATIK.

„Laurette nu a avut nicio intenție de a masca tot ce s-a întâmplat. A fost o întâlnire între două persoane adulte, n-a fost nicio legătură cu vreo sumă de bani”, a ținut să precizeze încă o dată avocatul vedetei.

Avocatul cântăreței a recunoscut că este sigur că Marian Tătic, agresorul lui Laurette, va face apel. 

Citește și: Bianca Drăgușanu rupe tăcerea. Blondina face primele declarații după ce s-a speculat că este însărcinată cu Gabi Bădălău: „Suntem oameni cu toții”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel