Victorie în cazul tinerilor uciși de Vlad Pascu. Mihai Morar: „A venit vestea cea bună. Dacă n-am fi ieșit în stradă, nu s-ar fi întâmplat nimic”

Data actualizării: | Data publicării:
Mihai Morar, Vlad Pascu/ captură Pro TV, TikTok
Descriere foto: Mihai Morar, Vlad Pascu/ captură Pro TV, TikTok

Mihai Morar le-a dezvăluit fanilor cu ce urmări a venit protestul organizat în Piața Victoriei de către apropiații victimelor ucise de Vlad Pascu.

A trecut aproape un an de la evenimentul tragic ce a avut loc la 2 Mai, unde Vlad Pascu, un tânăr prins drogat la volan, a intrat mortal cu mașina în doi tineri pe care i-a ucis pe loc. De atunci, familiile îndurerate ale celor doi nu au mai avut liniște și se chinuie în fiecare zi să-și facă dreptate, lucru care părea a fi destul de departe de atins. Din cauza nedreptăților care s-au întâmplat până acum, vocea românilor s-a unit într-un protest organizat în Piața Victoriei, București, acolo unde mai multe persoane publice au participat, printre care și Mihai Morar, care a promovat și susținut activ acest manifest.

Astfel, tot Mihai Morar a fost cel care le-a dat o veste bună românilor care au strigat pentru dreptate alături de el, dar nu numai. Judecătoarea care s-a ocupat până acum de caz a fost suspendată, anunță fericit Morar. 

„Oameni buni, sâmbătă, în Piața Victoriei, nu am ieșit degeaba în stradă mii de oameni. Astăzi a venit vestea cea bună pentru familiile umilite de judecătoarea de la Mangalia. În sfârșit Inspecția Judiciară a cerut suspendarea judecătoarei care în plin proces a lui Vlad Pascu a cerut buletinul mortului. Probabil mâine dimineață Consiliul Suprem al Magistraturii o va schimba pe judecătoarea Ancuța Popovici și mi-e foarte clar că dacă n-am fi ieșit în stradă, dacă n-am fi ridicat vocea fiecare dintre noi, milioane de români, nu s-ar fi întâmplat nimic în cazul ăsta, ar fi rămas la fel, așa că e o victorie a noastre, a tuturor, a familiilor Robertei și a lui Sebastian pentru o justiție dreaptă.

Însă e doar un început. Până la victoria finală, până la dreptatea pe care o merită familiile astea umilite în propria lor țară, mai e mult de tot. Mulțumim mult, am fost împreună și se vede când suntem împreună!”, le-a transmis Mihai Morar celor din comunitatea sa, printr-un videoclip făcut în mediul online.

Citește și: Tineri uciși de Vlad Pascu. Imagini care n-ar trebui privite de niciun părinte. Tatăl lui Sebi: I-am promis soției că nu voi spune așa ceva / video

@mihaimorarofficial NU AM IEȘIT DEGEABA! Dar lupta pentru dreptate a familiilor umilite continuă. Rămânem împreună. Pentru Roberta, pentru Sebastian și pentru fiecare tânăr care nu merită să moară în România spulberat de drogați la volan! ❤️#mihaimorar ♬ sunet original - Mihai Morar

Oana Roman, reacție după anunțul lui Mihai Morar

Oana Roman a fost și ea una dintre susținătoarele acestui manifest și, chiar dacă nu a putut să participe, vedeta și-a încurajat toți fanii care au posibilitatea de a merge în Piața Victoriei, să o facă fără ezitare. Acum, după anunțul făcut de Mihai Morar, aceasta și-a arătat recunoștința față de românii care au ajutat pentru această victorie.

„Vedeți, nu a fost degeaba. Vocea părinților, vocea lui Mihai, vocea mea, vocea voastră, vocea milioanelor de oameni care au vorbit pe rețelele de socializare și care au ieșit în stradă a dat roade. Judecătoarea infamă va fi refuzată și înlocuită și este o victorie. Bravo tuturor!”, a transmis și Oana Roman, după videoclipul postat de Mihai Morar.

Te-ar putea interesa și: Drama prin care trece tatăl lui Sebi: Cum a aflat că fiul lui a murit în accidentul provocat de Vlad Pascu /video

@oanaromanoficial #duet with @Mihai Morar #mihaimorar #foryoupage #foryou #dreptatepenteusebi #vladpascu #criminal ♬ sunet original - Mihai Morar



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Actualitate


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel