Tineri uciși de Vlad Pascu. Imagini care n-ar trebui privite de niciun părinte. Tatăl lui Sebi: I-am promis soției că nu voi spune așa ceva / video

Data publicării:
Inquam Photos / George Călin
Descriere foto: Inquam Photos / George Călin

Au fost imagini greu de privit la înmormântarea tinerilor uciși de Vlad Pascu.

Valentin Olariu, tatăl lui Sebi, tânărul ucis de Vlad Pascu într-un accident rutier, a povestit detalii crunte de la evenimentul care i-a dat viața peste cap.

 

„Fericirea noastră nu mai există”, acestea sunt cuvintele lui Valentin Olariu, tatăl studentului ucis în accidentul provocat în august 2023, de Vlad Pascu, tânărul de 19 ani, la 2 Mai, în județul Constanța.

 

„I-am promis soției că nu voi spune aici cum l-au găsit pe Sebi după accident. După ce l-au găsit pe Sebi, au găsit-o și pe Roberta. Cei de la morgă ne-au spus că nu ni-l poate da pe Sebi decât capsulat. Cum de altfel și în cazul Robertei, coșciugul a fost capsulat, ea neavând jumătate din cap. I-am rugat, cu toată puterea mea, să facă în așa fel încât pe Sebi să-l facă exact așa cum a fost. A fost o muncă de vreo două ore. Doar capul lui Sebi era întreg din tot corpul lui”, a povestit Valentin Olariu, tatăl lui Sebi, în podcastul lui Mihai Morar.

 

Sâmbătă, 13 aprilie, apropiații victimelor de la 2 Mai au organizat în Piața Victoriei din București un manifest prin care au cerut dreptate pentru cei doi tineri - Sebi și Roberta - uciși cu mașina de Vlad Pascu.

 

VEZI ȘI: Ioana Ginghină protestează în Piața Victoriei: Fiica mea nu a vrut să vină cu mine, dar sincer vreau să-i dau o lecție venind aici!:

https://www.spectacola.ro/ioana-ginghina-protesteaza-in-piata-victoriei-fiica-mea-nu-a-vrut-sa-vina-cu-mine-dar-sincer-vreau-sa-i-dau-o-lectie-venind-aici_38448.html

 

VEZI ȘI: Drama prin care trece tatăl lui Sebi: Cum a aflat că fiul lui a murit în accidentul provocat de Vlad Pascu /video:

https://www.spectacola.ro/drama-lui-valentin-olariu-cum-a-aflat-ca-fiul-lui-a-murit-in-accidentul-provocat-de-vlad-pascu_38415.html

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Anca Murgoci | Categorie: Stiri


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel