Victoria Răileanu, adevărul despre divorțul de tatăl copilului. Depresie și durere fără margini: „Am fost în punctul de maxim de cădere”

Data publicării:
Victoria Răileanu, foto Instagram
Descriere foto: Victoria Răileanu, foto Instagram

Actrița Victoria Răileanu s-a despărțit recent de soțul ei. Vedeta și-a deschis sufletul în cadrul unui podcast și a spus cât de grei i-a fost să facă față situației.

Victoria Răileanu a pus capăt mariajului cu tatăl copilului ei. Era a doua despărțire de soțul ei, după ce, în urmă cu ceva timp , cei doi au stat separați 4 luni de zile, însă au convenit să-și mai acorde o șansă. 


Actrița a fost invitată în cadrul  podcastului "Happyfish", găzduit de Silviu Petcu și Alexandru Zob, unde a vorbit despre cât de greu i-a fost să pună capăt relației cu tatăl copilului ei, dar și cât de grea a fost perioada de după divorț.


"Am vrut să sparg ideea asta de tipul <<Viața mea e foarte mișto>>, pentru că-mi dau seama că sunt mulți copii și adolescenți care se uită la mine pe Instagram și zic vai, ce mișto, vai, a divorțat și uite ce bine îi e, pot și eu.

Nu, eu am divorțat și a fost foarte greu, la fel ca oricine care trece prin situația asta.
Oamenii o să înceapă să-și dorească imaginea asta foarte roz și dacă o să intervină ceva și o să li se pară greu, o să zică vai, dar nu e ca la Victoria Răileanu. Și vreau să zic că Victoria Răileanu a trecut prin rahat și a ieșit din asta și o să mai treacă prin asta.

Trecem cu toții prin perioade foarte, foarte nașpa pentru noi, pe care trebuie să știm cum să le luăm.", a povestit Victoria.


Lupta cu depresia


Actrița a recunoscut că s-a luptat cu depresia și că inițial i-a fost greu să accepte asta. Ulterior, vedeta a decis să își asume și să vorbească deschid despre problemele prin care trece, în ideea că poate experiența ei ar putea ajuta și pe altcineva.


"Ideea este să vorbim despre asta, să normalizăm chestia asta, pentru că sunt atât de mulți oameni care trec prin depresie și știu, că am fost acolo. Am fost în punctul de maxim down, de cădere îngrozitor de mare în care te închizi, pentru că nu e frumos, pentru că oamenilor nu le place să te arăți așa, pentru că te gândești că nu o să fii acceptată așa.

Majoritatea oamenilor fac asta și nu e ok (…) Am crezut că sunt doar eu așa, că e vorba doar despre mine, până când am ieșit de acolo și am văzut în jurul meu mai mult de 70% care se confruntă cu depresia. Mi se pare că oamenii au fost cumva uimiți și s-au așteptat să trec ușor peste toată perioada aia și pentru că am fost mereu o persoană vitală, bucuroasă tot timpul etc., pentru că așa am fost crescută.", a încheiat vedeta, pentru aceeași sursă.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel