Victoria Răileanu a născut! Actrița a dezvăluit ce nume i-a pus bebelinei

Data actualizării: | Data publicării:
Sursă foto: Victoria Răileanu/Instagram
Descriere foto: Sursă foto: Victoria Răileanu/Instagram

Victoria Răileanu trăiește clipe speciale chiar în acest moment. Actrița a adus pe lume al doilea copil al său.

Victoria Răileanu, în vârstă de 35 de ani, a anunțat astăzi, pe rețelele sale de socializare, că a devenit mămică pentru a doua oară.  Actrița mai are un copil din fosta căsnicie cu Conrad Mericoffer, actualul soț al Anei Odagiu.

Ce a postat Victoria Răileanu pe rețelele de socializare după ce a născut

Actrița Victoria Răileanu a împărtășit fanilor săi o veste uimitoare – a adus pe lume al doilea copil al său. Vestea fericită a fost anunțată într-un mod inedit, prin intermediul rețelelor de socializare, unde actrița a postat o fotografie emoționantă, în care își arată cu mândrie micuța. În plus, vedeta i-a dezvăluit și numele.

„Suntem cei mai fericiți din lume! Bine ai venit, Maria iubită și scumpă!”, a scris actrița, în descrierea fotografiei postate de ea, alături de soțul ei și de bebelușă.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Victoria Raileanu (@vichi_raileanu)

Te-ar putea interesa și: Victoria Raileanu, cea mai importantă lecție pentru fiul ei: „Asta aș vrea să nu uite” / VIDEO

Cât de grea a fost cea de-a doua sarcină pentru actriță

Vichi Răileanu trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața ei. Actrița a născut pentru a doua oară. Marele anunț a fost făcut chiar de actriță, pe rețelele de socializare. 

Chiar dacă acum e cea mai împlinită, actrița a recunoscut că cea de-a doua sarcină a venit la pachet cu noi provocări pentru aceasta. Vichi Răileanu susține că sarcina aceasta este diferită de prima, iar în primul trimestru s-a confruntat și cu o serie de probleme. Una dintre ele a fost faptul că nu suporta anumite mirosuri. 

„Sarcina este diferită. Cu Carol nu am simțit deloc. Acum mi-a fost rău mai ales de la mirosuri, dar acum perioada aia a trecut:” a explicat Victoria Răileanu pentru EGO.ro.

De asemenea, actrița a ținut să precizeze faptul că ea și soțul ei și-au dorit acest copil și Dumnezeu le-a ascultat rugăciunile

„Orice copil este dar de la Dumnezeu, fie că este programat sau neprogramat. În cazul nostru ni l-am dorit fix acum și am fost binecuvântați chiar în momentul în care ne-am dorit', a continuat actrița.

Te-ar putea interesa și: Vichi Răileanu este însărcinată. Actrița este în culmea fericirii/ video

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Oriana Popescu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel