Victoria Raileanu, cea mai importantă lecție pentru fiul ei: „Asta aș vrea să nu uite” / VIDEO

Data actualizării: | Data publicării:
EXCLUSIV

Victoria Raileanu a dezvăluit care sunt lecțiile pe care și le dorește ca fiul ei, Carol, să le învețe, dar și cum arată viața de mamă, dincolo de succesul în actorie. 

Victoria Raileanu a fost invitată în emisiunea Întâlnire cu arta, de la Spectacola și DC News, acolo unde vorbit despre comedia Klaus & Barroso, în care joacă un rol extrem de picant: Vera, soția unui patron de bar. De asemenea, frumoasa actriță a vorbit și despre cel mai important rol al ei cel de mamă.  

 

VIDEO: 

 

 


„Care ar fi cea mai importantă lecție pe care ai vrea ca fiul tău să o învețe de la tine?”, a fost întrebarea Georgianei Ioniță Toader.

„Aș vrea să îi insuflu bucuria de a fi în viață pur și simplu. Pentru că, din punctul meu de vedere, cel mai mare dar care ne-a fost dat este pur și simplu că ne-am născut și de foarte multe ori uităm chestia asta și ne băgăm cu capul în probleme și aia nu-i bine, aia nu-i bine. Și uităm să ne dăm seama de ce am venit noi pe pământ. Și asta aș vrea să nu uite, de fapt. Nu să îl învăț. Pentru că noi toți cred că venim cu uimirea asta cu care venim pe pământ. 

Să nu uite, să nu uite să se bucure de chestiile astea cele mai mici, mai ales din natură, care ne bucură sufletul de fiecare dată. Nu știu, când mergem pe un traseu, la munte sau când suntem la țară. Aș vrea practic mai mult să nu uite ceva decât să-l învăț eu, pentru că eu sunt convinsă că noi toți venim pe Pământ cu niște lecții esențiale, deja știute. Sigur, aici deja contează cât ne implicăm noi, ca părinți. Dar eu cred că eu, pentru Carol, pentru băiatul meu, sunt mai mult ca un ghid. Nu vreau să-i arăt, te vei duce încolo sau te vei duce încolo. Eu mai mult vreau să-l ghidez, să îmi dau seama pe ce traseu vreau să meargă și eu, să fiu acolo, undeva pe lângă el, să-l mai ajut din când în când.  Asta aș vrea, să nu uite bucuria”, a declarat Victoria Raileanu în emisiunea de la Spectacola și DC News. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Victoria Raileanu (@vichi_raileanu)

Cum reușește să se împartă între zilele de filmare și viața de mamă

„Uite, vara asta a fost prima dată când am putut să-l las acasă mai mult timp, pentru că deja este mare și pentru că mi-am dat seama că decât să-l iau cu mine la repetiții, că am avut niște repetiții vara asta și să stea acolo pe canapea și să se plictisească el și să înceapă la un moment dat să zică mama, cât mai stăm, cât mai stăm, cât mai stăm. Și eu am stat acasă când eram mică, de pe la 6 ani. 

Ne lăsau părinții pentru că erau alte vremuri, nu existau bone, bonă, era ceva așa, extraordinar, ieșit  din comun și am zis că e  o experiență foarte bună și pentru el. Atunci când nu avem bunici, când nu există disponibilitate din partea bunicilor, când nu reușesc să apelez la fosta bona lui Caro, la care încă mai apelez din când în când pentru că face parte din familie, deja, îl iau cu mine pur și simplu. Și mi-am dat seama de ceva:  copiii de actori sunt luați la repetiții și la filmări, nu dintr-o alegere a părinților.  „Vreau să vină să stea în teatru, în culise sau în sală” -  E de nevoie, că n-ai unde să-l lași și norocul tău dacă mai vine încă un coleg cu un copil ca să aibă și el la micul ce să facă, pentru că altfel stă acolo și bate din picior sărăcuțul și n-are ce să facă. Sau îi mai dai telefonul dacă să stai și pe telefon că și cu astea sunt împotrivă”

Și-a numit fiul după Carol Ionescu, fiul Magdei Catone și a lui Șerban Ionescu

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Victoria Raileanu (@vichi_raileanu)

 

 

Mai mult, frumoasa actriță ne-a mărturisit că a ales numele fiului său după ce l-a cunoscut pe Carol Ionescu. 

Întrebată ce pasiuni are fiul ei, fiind copil de actori, la fel ca tizul său, Carol Ionescu, care, cu ceva timp în urmă, mărturisea, în cadrul unei emisiuni de la Spectacola, că „ a avut actorie în familie și s-a luat”, Victoria ne-a dezvăluit că fiul ei nu pare a fi bucuros de atenția camerelor de filmat ci, mai degrabă, este un bun regizor. 

 

VEZI ȘI: Fiul Magdei Catone și al lui Șerban Ionescu, actor de succes. Ce spune Carol Ionescu despre moștenirea primită de la părinții lui: „Am avut actorie în familie și am luat și eu”

 

VIDEO: 

 

 

„Ideea să-l numesc Carol a fost de la Carol Ionescu, l-am văzut pe stradă, mi-a plăcut numele lui și am zis dacă vreodată am un băiat o să-l cheme Carol și așa ost. Mi-a cerut să îl duc la un moment dat la actorie la mine la academie, mai mult pentru că voia să mai stea cu mine sâmbăta acolo  și venea la cursurile mele pentru că ți-am spus eu nu fac cursuri cu copii atât de mici, dar nu i-a plăcut. Lui nu-i place să pui camera pe el, să-l pui pe el să vorbească. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Victoria Raileanu (@vichi_raileanu)

Este are o fire puțin mai emotivă și încă nu a reușit să-și dea seama cum trebuie să se comporte în situațiile astea și ce anume trebuie să facă cu el și cu emoțiile lui. Cred că mai degrabă îl atrage mai mult să fie regizor. De exemplu, când ne jucăm îmi  spune de 1000 de ori ce să spun exact, cu intonație, cuvânt cu cuvânt, trebuie să spun cum îmi spune el, pentru că altfel nu pot să mă joc cu el și ne certăm și spun, dar de-mi voie și mie să mai spun și eu de la mine, nu, altfel nu ne jucăm.”, a mai spus frumoasa actriță. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel