Victor Slav este noul prezentator al emisiunii “Bravo, ai stil! Celebrities”. Ce se întâmplă cu Ilinca Vandici

Data actualizării: | Data publicării:
Victor Slav la Bravo, ai stil! Celebrities
Descriere foto: Victor Slav la Bravo, ai stil! Celebrities

Victor Slav o înlocuiește pe Ilinca Vandici la cârma emisiunii “Bravo, ai stil! Celebrities”.

Incepand de astazi, 14 octombrie, pentru cateva editii, Victor Slav va prezenta emisiunea “Bravo, ai stil! Celebrities”. Schimbarea vine pe fondul faptului ca Ilinca Vandici nu va putea fi prezenta in platoul celebrului show din cauza unor probleme de sanatate. Acestea o vor tine, pentru scurt timp, departe de atmosfera incendiara de la filmari, dar cu atentia  indreptata ca si pana acum spre evolutia concurentelor. 

Victor Slav a primit cu bucurie propunerea de a fi iar in fata reflectoarelor de la “Bravo, ai stil! Celebrieties”, acesta a mai facut parte, in trecut, din echipa show-ului, fiind una dintre cele trei vedete din “Brigada sexy”, alaturi de Alex Velea si Bogdan Vladau.  Inainte de a pasi din nou in platoul emisiunii, acesta a declarat ca are mari emotii si ca spera sa se ridice la nivelul asteptarilor Ilincai Vandici.   

“Am mai facut parte din acest proiect, este un show minunat, de aceasta data va trebui sa fiu la inaltimea asteptarilor Ilincai Vandici, care este perfecta in rolul ei. O admir pentru eleganta, profesionalism, pentru modul relexat si cuceritor in care stie sa fie la carma acestei emisiuni atat de complexe”, a spus Victor Slav. 

 

Ce spune Raluca Bădulescu despre noul sezon “Bravo, ai stil! Celebrities”

 

Raluca Bădulescu, una dintre cele mai puternice voci din industria modei din România, vorbește, într-un interviu exclusiv SPECTACOLA, despre cum a reușit să rămână mereu autentică, într-o lume a trendurilor. 

Celebra jurată de la “Bravo, ai stil! Celebrities” nu s-a ascuns niciodată în spatele modei, ba din contră, a făcut un pas în față și a spus lucrurilor pe nume. A criticat acolo unde a fost nevoie, a lăudat atunci când a fost cazul, dar niciodată nu s-a îndepărtat de adevărul ei. 

Raluca Bădulescu ne-a povestit ce se întâmplă în noul sezon al emisiunii “Bravo, ai stil! Celebrities”, de la Kanal D, care este părerea ei despre moda din România, dar și cum a reușit să își păstreze autenticitatea, într-o lume în care majoritatea urmează trendurile. 

 

SPECTACOLA: Cum vezi noua formulă a juriului “Bravo, ai stil! Celebrities”?

Raluca Bădulescu: Sunt foarte încântată și emoționată să fiu implicate în acest proiect fabulous, “Bravo, ai stil! Celebrities”. Suntem  fericiți să fim împreună într-un sezon cu atâtea concurente puternice. Există o chimie specială între noi, jurații emisiunii, iar asta sigur se vede și pe “sticlă”. Noi ne simțim minunat împreună, atât în timpul filmărilor, cât și în culise, în pauze.

 

SPECTACOLA: Se va mai „îndulci” Raluca Bădulescu sezonul acesta?

Raluca Bădulescu: Nu cred că am fost tot timpul un jurat foarte exigent. Pot spune că sunt foarte atentă în ceea ce privește jurizarea, țin cont de tot pachetul pe care îl propune concurenta atunci când se afișează în fața noastră: ținută, moment, reacții la ce spun contracandidatele, tot … Întotdeauna ne-am străduit să vedem și jumătatea plină a paharului, chiar dacă uneori concurentele au avut anumite ținute vestimentare care “șchiopătau”, am găsit o compensație în felul în care s-au prezentat, și-au susținut outfitul. Mă străduiesc, la fel ca și colegii mei de juriu, să le îndrumam. Rolul nostru nu presupune doar o critică, vrem să fim și un ghid stilistic, care le poate folosi în viață, atât cocurentelor, cât și celor din fața micilor ecrane.

 

SPECTACOLA: Printre concurente se numără și câteva vedete deja consacrate, dar în domenii total diferite. Pasul pe care îl fac pe scena „Bravo, Ai stil” e pe cale să schimbe percepția publicului asupra acestora. Deși este un show de modă, putem observa cum reușiți să scoateți la suprafață nu doar preferințele vestimentare ale concurente, dar și elemente de caracter, cum reacționează în anumite situații, cum fac față competiției și cum rezistă în fața criticilor. Au fost momente când te-a surprins o descoperire de genul acesta?

Raluca Bădulescu:  Bravo, ai stil! este un reality show, un show despre moda și nu numai, lasă să se vădă aspecte ale personalității concurentelor, evoluția lor, dorința lor de a se reinventa. Cu atât mai mult în acest sezon, fiind vorba despre vedete atât de cunoscute publicului, vă dați seama că și noi, la fel ca și publicul, suntem foarte nerăbdători să vedem multiplele fețe ale personalității lor, sunt sigura că de-a lungul competiției vom avea foarte multe surprize din partea acestora.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel