Victor Cornea este tată. Informația pe care nimeni nu o știa despre iubitul Andreei Bălan: „Nu am ascuns niciodată copilul”

Data publicării:

Victor Cornea are un băiat, Luca, în vârstă de 10 ani, dintr-o relație anterioară.

Andreea Bălan și Victor Cornea par că-și consolidează relația de iubire de la o zi, la alta, cei doi fiind în ziua de astăzi de nedespărțit. Chiar dacă până acum, tenismenul nu era obișnuit cu o astfel de atenție mediatică și cu o viață trăită constant în luminile reflectoarelor, de când a dezvăluit că formează o relație cu solista, sportivul este constant în atenția presei. Tocmai din acest motiv, în spațiul public a apărut o informație neștiută despre iubitul Andreei Bălan, care a ținut acest lucru pentru viața sa personală până acum. Se pare că Victor Cornea este și el tată, asemenea partenerei sale de viață, iar fiul său are chiar vârsta de 10 ani.

„Am o relație foarte bună cu el, cu copilul meu, Luca, dar și cu mama lui, Irina, o fată pe care am cunoscut-o cu ceva vreme în urmă, pe când eram mult mai tânăr. Irina este bucureșteancă și am avut o poveste frumoasă de dragoste, cândva. Așa a fost situația atunci, eu am stat mult timp în Statele Unite în acea perioadă…

Am avut o relație bună, dar am decis să o luăm fiecare pe drumul lui, cu propria lui carieră! Luca are 10 ani, este clasa a V-a și stă cu mama lui în București și ales să joace fotbal, iar nu tenisul de câmp, după modelul meu. Nu l-am constrâns, ba chiar l-am ajutat să se înscrie la Dinamo, la o grupă de copii, un club la care de altfel activez și eu. Vă asigur că mă înțeleg foarte bine cu băiatul meu, nici vorbă de a-mi uita de îndatoririle ce-mi revin.”, a declarat Victor Cornea, potrivit cancan.

VEZI și: Andreea Bălan, motivul pentru care ar trebui să nu fii într-o relație: „Nu oglindirea cu celălalt, nu nevoia de celălalt”

Victor Cornea susține că nu și-a ținut ascuns băiatul

Chiar dacă nimeni nu știa această informație despre actualul iubit al Andreei Bălan, sportivul susține că nu a intenționat nicio clipă să-și țină copilul departe de ochii presei sau a curioșilor. Băiatul a fost prezent la toate petrecerile aniversare din viața sa și a actualei iubite, mărturisește tenismenul.

“Luca a fost și la ziua mea de naștere și a fost prezent și la ziua Elei (n.r. fiica Andreei Bălan, actuala iubită a lui Victor Cornea). Se înțelege bine și cu Ela, așa că nu există probleme! Nu înțeleg deloc de unde vin anumite acuze la adresa mea, pe acest subiect, mai ales că nu am ascuns niciodată copilul…”, a continuat acesta.

VEZI și: Fiica cea mare a Andreei Bălan îi calcă pe urme artistei. La doar 6 ani, Ela a înregistrat o piesă cu mama ei: „Am fost cu ea în studio și...”

Andreea Bălan, extrem de fericită în brațele lui Victor Cornea

Chiar dacă după divorțul de George Burcea, Andreea Bălan nu a mai avut nicio prezență masculină în viața sa, se pare că soarele a răsărit, în final, și pe strada blondinei, care este extrem de fericită alături de noul partener de viață. Chiar dacă între cei doi este o diferență de vârstă de 9 ani, solista fiind cea mai mare din relație, chimia dintre cei doi pare că a fost mai puternică decât orice.

„Universul mi-a dat fix ceea ce-mi doream. Multă iubire și o persoană foarte potrivită pentru mine. Vi se pare că eu arăt de vârsta mea? Eu arăt cel puțin cu 10 ani mai tânără și atunci nu se simte, nu se vede și întotdeauna am simțit că voi fi cu cineva mai tânăr decât mine, așa am simțit în manifestările și meditațiile mele, mă simt foarte tânără, deși am o experiență vastă. Eu, ca și suflet, sunt foarte tânără și copilăroasă.”, a declarat Andreea Bălan la Antena Stars.

Citește și: Imagini de senzație din vila Andreei Bălan. Cum arată casa în valoare de 850.000 de mii de euro



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel