Victimele celebre ale depresiei și anxietății. Ce vedete s-au luptat cu aceaste boli

Data actualizării: | Data publicării:
Lady Gaga, instagram
Descriere foto: Lady Gaga, instagram

Şi vedetele plâng, iar suferinţa lor, atât de bine mascată pe covorul roşu, le-a pus, în trecut, viaţa în pericol. Chiar dacă din exterior viața lor poate părea perfectă, în realitate, multe vedete au dus o luptă dură pentru a se menține pe linia de plutire.

Depresia și anxietatea sunt două tulburări psihice de care suferă din ce în ce mai mulţi oameni. Acestea nu ţin cont de statutul nostru şi nici de condiţiile în care trăim în totalitate, motiv pentru care afectează o varietate de persoane, inclusiv celebrităţile.

Iată unele dintre cele mai cunoscute cazuri de depresie și anxietate, în rândul celebrităţilor de la Hollywood

Lady Gaga -  Cântăreața a vorbit deschis, într-un interviu pentru revista Billboard, despre lupta ei cu depresia din ultimii ani. Starul pop a afirmat faptul că s-a confruntat cu depresia şi anxietatea de-a lungul vieţii. Lady Gaga nu se simte ruşinată să recunoască faptul că ia medicamente pentru depresie. Ea consideră că este important ca oamenii să vorbească despre sănătatea lor mintală. „Dacă ne împărtăşim poveştile şi suntem împreună, suntem mai puternici”, a spus Lady Gaga.

Angelina Jolie-  Frumoasa actriță a vorbit a deschis despre lupta cu depresia în adolescență, învinuind educația din California pentru nefericirea ei. " Nu știam de ce sunt atât de distructivă și mizerabilă. Nu mi-am apreciat și nu mi-am înțeles viața." Pe lângă demoni pe care i-a avut de înfruntat în perioada adolescenţei sale agitate, Angelina Jolie a alunecat din nou pe panta depresiei, după ce mama ei s-a stins din viață. Salvarea şi-a găsit-o în muncă. Când i s-a oferit rolul din thriller-ul „Wanted“, partenera lui Brad Pitt a acceptat imediat oferta. „Mama mea tocmai murise, iar eu îmi doream să am o activitate care să mă ajute să nu mă mai gândesc la asta. Simţeam că mă afund într-o gaură neagră şi că nu mai am de ce să mă trezesc dimineaţa. Aşa că m-am implicat în ceva care să mă oblige să fiu activă“, avea să declare actriţa în 2008.

Adele-  O altă cântăreață celebră la nivel internațional, care suferă de anxietate, este Adele. Artista a recunoscut că, înainte de concerte, este atât de anxioasă încât vomită. În ceea ce privește metoda prin care încearcă să își controleze anxietatea, ea a spus că încearcă să își distragă atenția de la gândurile negative făcând haz de necaz, întrucât râsul este cel care o salvează. Totuși, Adele refuză să cânte la festivaluri, întrucât un public atât de mare îi sporește foarte tare anxietatea și se teme că va trebui să anuleze concertul în ultimul moment. Artista  a declarat revistei Q că problemele sale de sănătate mintală sunt motivul pentru care a refuzat să ocupe poziția de afiș la festivalul Glastonbury. „Am atacuri de anxietate, panică constantă pe scenă, inima mea simte că va exploda pentru că niciodată nu simt că voi livra,” a spus ea la acea vreme.

Selena Gomez pe fondul lupusului eritematos de care suferă, Selena Gomez a dezvoltat și anxietate, și depresie. Din cauza atacurilor de panică și a depresiei, tânara artistă a luat o pauză în carieră în anul 2016. Selena Gomez merge în mod regulat la psiholog pentru terapie, însa recunoaște că este convinsă că nu va reuși să rezolve în totalitate, această problemă.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel