Vica Blochina, primele declarații după ce a ajuns la spital, în urma accidentului rutier: "Niciodată nu m-am gândit..."

Data publicării:
Vica Blochina, sursa instagram
Descriere foto: Vica Blochina, sursa instagram

Vica Blochina a transmis un mesaj emoționant, după ce a ajuns la spital, în urma accidentului rutier în care a fost implicată.

În urmă cu o zi, Vica Blochină a fost implicată într-un accident rutier. Blondina a scăpat teafără și nevătămată, însă a avut nevoie de ajutorul medicilor. Acum, vedeta se simte mult mai bine și a ținut să le mulțumescă totutror celor care și-au făcut griji pentru ea și care i-au trimis sute de mesaje de încurajare.

Vica Blochina a postat și o fotografie de pe patul de spital, în care apare întinsă pe pat, zâmbitoare și recunoscătoare pentru că e bine și că are foarte mulți oameni lângă ea.

” Niciodată nu m-am gândit cât de norocoasă sunt să am atâția prieteni și oameni care-mi sunt alături, atât în momentele frumoase ale vieții cotidiene, dar mai ales în cele grele. M-ați făcut sa ma simt atât de copleșită de mesajele voastre. Mi-ați dat putere și cel mai important, ca nu sunt singura. Prietenia e un lucru rar și de mare preț în aceste zile.

Vă mulțumesc că mi-ați fost alături, vă mulțumesc pentru gândurile voastre și vă sunt recunoscătoare vouă, prietenilor mei din presa și nu numai. Dar mai ales celor care sunteți alături de mine, zi de zi. Vă pup și să auzim numai de bine!!! #home „, a fost mesajul postat de Vica Blochina pe rețelele de socializare.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vica Blochina (@vica_blochina)

Vica Blochina, accident rutier. Fosta iubită a lui Victor Pițurcă a ajuns la spital



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel