Vica Blochina, accident rutier. Fosta iubită a lui Victor Pițurcă a ajuns la spital

Data publicării:
Vica Blochina, sursa instagram
Descriere foto: Vica Blochina, sursa instagram

Vica Blochina a ajuns la spital, după ce a fost implicată într-un accident rutier. 

Vica Blochina este cunoscută ca fiind una dintre cele mai sexy apariții din showbizul românesc. Frumoasa bondină a demonstrat de fiecare dată că inhibițiile nu fac parte din viața ei și asta pentru că vedeta se simte extrem de bine în corpul ei de care este tare mândră.

Deși este mereu cu zâmbetul pe buze, Vica Blochina trece și prin momente delicate. Recent, frumoasa blondină a fost implicată într-un accident rutier. În urma acestui incident neplăcut, fosta prezentatoare TV a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Potrivit blondinei, vina a fost în totalitate a ei. Oamenii legii și o ambulanță s-au deplasat la fața locului, iar fosta prezentatoare TV a fost transportată la spital. Vica Blochina a mărturisit că se simte amețită, motiv pentru care i-au fost făcute mai multe investigații medicale.

”Eu am fost de vină. Am lovit toată partea dreaptă a mașinii. Sunt amețită. Fac niște perfuzii și sper să ajung repede acasă”, a declarat Vica Blochina pentru cancan.

Vica Blochina a ținut să le mulțumească tututor celor care i-au trimis mesaje de încurajare.

”Mulțumesc pentru mesaje. Sunt copleșită. Mă simt mai bine. Sper să ajung acasă repede” , a scris Vica Blochina pe rețelele de socializare.

Citește și: Vica Blochina șochează din nou. Fosta lui Pițurcă a încins internetul cu o ipostază incendiară/ VIDEO



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel