Vica Blochina este în doliu. Vedeta a pierdut o persoană dragă din viața ei /FOTO

Data publicării:

Vica Blochina este îngenuncheată de durere. Bunica vedetei s-a stins din viață. 

Vica Blochina trece printr-o perioadă grea, după ce bunica ei s-a stins din viață. Vedeta a făcut anunțul chiar pe pagina ei de Instagram, acolo unde a publicat o fotografie cu bunica ei și mesajul „Mulțumesc!”. 


În urmă cu doi ani, Vica Blochina a fost în vizită la bunica ei, în Lituania, pe când cea care a crescut-o avea 90 de ani. Vica a fost împreună cu fiul ei, Edan pentru a-i prezenta țara ei natală. 


„Bunica mea anul acesta a împlinit 90 de ani. Nu poartă ochelari, adică bagă ața în ac, merge bine, urcă scările și este supercoerentă. Mai bea și un șpriț, deci genă bună”, a spus Vica la acea vreme. 

 


Vica Blochina era atașată de bunica ei și spunea mereu că este mândră de originile ei. Vedeta vorbea adesea de cea care a crescut-o, iar acum durerea este fără margini pentru blondină. 


Vica Blochina a suferit enorm din cauza lui Victor Pițurcă: 


Vica Blochina și Victor Pițurcă au fost împreună timp de 16 ani. Blondina a trecut prin clipe grele din cauza antrenorului. Acesta nu a vrut să își recunoască copilul, iar Vica l-a dat în judecată și a câștigat. 


„În primul rând, că nu a recunoscut copilul la momentul potrivit, când a fost și a trebuit să se întâmple pentru că eu consider că acolo a vrut să mă umilească. Al doilea lucru a fost foarte urât. După ce am născut pe Edan și Edan a venit… Uite, acum chiar mă faci să plâng și nu îmi place să vorbesc despre asta. Când a venit copilul să facă testul de paternitate și noi nu ne mai văzusem de foarte mult timp și a fost foarte multă lume atunci la IML și copilul a fugit la el.

El nu a știut ce se întâmplă între noi doi, că era mic. Copilul a alergat spre tatăl lui și tatăl lui nu a vrut să îl bage în seamă. Copilul a sărit la el în brațe și a zis „tati, sunt eu Edan, nu îți mai aduci aminte de mine?”. Atunci a fost cea mai urâtă perioadă prin care am putut să trec”, a povestit Vica Blochina la emisiunea Teo Show.  

 

Citește și: Oana Roman, atac dur la adresa Vicăi Blochina, după ce a făcut-o falsă: „Dacă ai tupeu și dacă ești prieten cu adevărat…”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel