Oana Roman, atac dur la adresa Vicăi Blochina, după ce a făcut-o falsă: „Dacă ai tupeu și dacă ești prieten cu adevărat…”

Data publicării:
Vica Blochina și Oana Roman, sursa foto Instagram
Descriere foto: Vica Blochina și Oana Roman, sursa foto Instagram

Oana Roman și Vicăi Blochina sunt la cuțite. După ce blondina a făcut-o falsă, în direct, fosta soție a lui Marius Elisei a răbufnit și i-a dat o replică pe măsură.

Oana Roman este extrem de dezamăgită, de declarațiile făcute de ex-prietena ei, Vica Blochina. Fosta soție a lui Marius Elisei nu s-a mai putut abține și a răbufnit pe rețelele de socializare. Vedeta a început prin a da câteva lecții de bune maniere și a sfârșit prin a-i trimite câteva săgeți Vicăi. Potrivit acesteia, cei care-și vorbesc prietenii de rău în public, nu sunt nimic altceva decât niște persoane lipsite de bune maniere și educație, făcând aluzie la prietena de altădată, Vica Blochina.

„Niciodată, dar niciodată nu îți bârfești public prietenii, orice s-ar întâmpla și oricât de supărat ai fi. Pentru că asta dă dovadă de lipsă de caracter și  de lipsă de  educație și bune maniere și prietenie, în primul rând. 

Dacă ai o problemă cu un prieten îl suni și-i spui ce ai de spus, sau te întâlnești cu el și-i spui în față ce ai de spus. Nu public! Niciodată! 

Eu n-am comentat public despre prietenii mei niciodată-n viața mea. Niciodată n-am spus cu sunt nu știu cum sau că m-au dezamăgit. NU am dat nume niciodată, pentru că nu se face chestia asta.

Dacă ai tupeu și dacă ești prieten cu adevărat și dacă ești om și dacă ai caracter vii și spui în față ce ai de spus„, a spus Oana Roman pe rețelele de socializare.

 

Vica Blochina, dezamăgită profund de Oana Roman

 

Blondina a declarat că ex-prietena ei, Oana Roman a dezamăgit-o extrem de rău, însă nu a dat mai multe detalii. Cu toate astea, Vica Blochina a  dat de înțeles că cele două nu vor mai fi prietene, chiar daca Oana i-a fost o persoană foarte dragă, pe care a ajutat-o de fiecare dată când a avut nevoie.

„Eu nu sunt supărată pe ea. Am fost supărată, într-adevăr. Dar am luat ca atare treaba și aia a fost. Oana a fost prietena mea de suflet și eu am ajutat-o pe ea foarte mult. Dar m-a dezamgit. Nu stau să despic firul în patru. M-a dezamăgit foarte tare”, a spus Vica Blochina la Xtra Night Show.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel