Vica Blochina aruncă bomba! Vedeta susține că i-a schimbat destinul lui Victor Pițurcă, după ce a intrat în relație cu ea: „Era un antrenor la o echipă mică”

Data actualizării: | Data publicării:
Captură video: YouTube/WOWnews
Descriere foto: Captură video: YouTube/WOWnews

Vica Blochina susține că destinul lui Victor Pițurcă s-a schimbat iremediabil de când a intrat într-o relație cu ea. Fosta balerină a mărturisit că atunci când a cunoscut-o, el era antrenor la o echipă mică, iar în momentul în care ea a apărut în viața lui, Victor Pițurcă ar fi crescut foarte mult pe plan profesional.

Vica Blochina și Victor Pițurcă au format, timp de 16 ani, un cuplu care a stat ferit de ochii presei. Ea a rămas însărcinată și nu a vrut să renunțe la copil, cu toate că, potrivit spuselor ei, antrenorul ar fi constrâns-o să renunțe la sarcină, pentru că relația era una extraconjugală. Victor Pițurcă a recunoscut că este tatăl lui Edan, doar în urma unui proces și în urma unui test de paternitate. O lungă perioadă de timp, băiatul, care acum are 17 ani, a locuit cu mama lui, însă în urmă cu câțiva ani s-a mutat cu tatăl său și soția acestuia, Maria.

Te-ar putea interesa și: Vica Blochina a renunțat definitiv la alcool și s-a apucat de numerologie. Blondina vine cu previziuni pentru 2024

Vica Blochina susține că i-a schimbat destinul lui Victor Pițurcă, după ce a intrat în relație cu ea

Vica Blochina și Victor Pițurcă s-au cunoscut pe vremea când fosta balerină avea doar 20 de ani, iar el 39. Cei doi s-au îndrăgostit imediat unul de celălalt, în ciuda diferenței de vârstă de 19 ani. Invitată în emisiunea „Online Story by Cornelia Ionescu”, Vica Blochina a mărturisit că de când a cunoscut-o, viața lui s-a schimbat considerabil în bine și că datorită ei, Victor Pițurcă a crescut foarte mult pe plan profesional. Totul, spune ea, datorită faptului că ea este născută pe data de 8 august, iar această cifră în numerologie schimbă destinul celor din jurul persoanei născute în această zi.

Te-ar putea interesa și: Andreea Ibacka și Cabral își vând apartamentul. Motivul pentru care au luat această decizie: „Ne luăm rămas bun de la acest cuibușor” / Foto

„Eu când m-am cunoscut cu tatăl copilului, era un antrenor la o echipă mică. Când am venit în viața lui, el a crescut foarte mult profesional. Așa s-a întâmplat cu toți oamenii din viața mea. Când eram în viața lor, la un moment dat se schimbau lucrurile. S-a întâmplat chestia asta cu copilul. S-a născut copilul într-o familie în care tatăl avea familia lui, iar eu... era o situație foarte aiurea. Era o lecție pe care trebuia să o învăț, pentru ca mai târziu să îi învăț și eu pe alții, să le fiu exemplu. A fost ceva karmic.

Pițurcă e născut tot pe 8 ca și mine. A fost o întâlnire karmică. Adică, voiam, nu voiam, asta era să fie. De ce am făcut copilul cu el? De ce am rămas eu în România? Edan este un copil foarte norocos, iar el s-a născut ca amândoi să învățăm ceva. Fix primii ani, el a stat cu mine, ca să îl învăț eu niște lucruri. Ce a făcut karmic el? A plecat și m-a lăsat să învăț ceva. Eu, prin cifra mea, sunt foarte controlabilă, vreau să controlez tot timpul, nimic nu se mișcă fără mine. Pur și simplu din neant, de la 11 sau 12 ani, copilul meu s-a mutat la tatăl lui, că acolo se simte bine, pentru că avea nevoie de această aură a tatălui. E foarte interesant”, a spus Vica Blochina, în cadrul emisiunii „Online Story by Cornelia Ionescu”

Te-ar putea interesa și: Cum se înțelege fiica Andei Adam cu Yosif Mohaci. Evelin a dat totul din casă

Youtube video imageGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel