Vica Blochina a rupt prietenia cu Oana Roman. Fiica lui Petre Roman, înlocuită cu Daniela Crudu

Data publicării:

Vica Blochina și Oana Roman păreau a fi cele mai bune prietene. Cele două vedete au avut perioade în care erau de nedespărțit și nu ai fi crezut că asta se va termina vreodată. Cu toate astea, fosta iubită a lui Victor Pițurcă a anunțat că fiica lui Oana Roman nu mai face parte din anturajul ei. 

Faptul că nu au mai fost văzute împreună în ultima vreme, i-a pus pe gânduri pe fani, care n-au ezitat să o întrebe pe Vica Blochina ce se întâmplă cu buna ei prietenă, Oana Roman. Fosta iubită a lui Victor Pițurcă a anunțat că nu o mai leagă niciun fel de prietenie cu fiica lui Petre Roman și nu a dorit să comenteze motivele. 

 

A înlocuit-o cu Daniela Crudu


Tot fanii au întrebat-o pe Vica Blochina dacă mai este prietenă cu Daniela Crudu. Cele două erau nedespărțite și de ceva timp, nu s-au mai afișat deloc împreună. 

Cu Cruduța nu ai cum să te cerți. Pur și simplu am avut multe proiecte diferite și nu ne-am mai văzut’‘, a spus Vica Blochina pe Instagram

Oana Roman a rămas fără prieteni

 

Recent, Oana Roman a dezvăluit că a ajuns să fie destul de singuratică și că nu mai are prieteni. 

 

'De când m-am întors din vacanță, în afara de ziua Izei, am trecut printr-un carusel de emoții îngrozitor de extreme, de la o extremă la alta. S-au întâmplat foarte multe, am semnat și actele de divorț, am pierdut un deal, se mai întâmplă, s-a îmbolnăvit câinele, am avut probleme cu mama.

S-au adunat foarte multe. Asta m-a făcut foarte serios să mă gândesc la tot ce se întâmplă în viața mea și la cei din jurul meu. M-am gândit și la oamenii din jurul meu pe care i-am ales întotdeauna cu grijă și nu cred că sunt singură', a spus Oana Roman pe Instagram.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel