Vibrația 6 a anului 2022 și vectorul 3-6-9 al subconștientului. Legătura cu Nodul Sud în Scorpion. „Accentuează instinctul de supraviețuire”

Sursa foto: unplash.com
Descriere foto: Sursa foto: unplash.com

În cadrul interviurilor Astrosens, astrologul Daniela Simulescu a discutat cu numerologul Alexandru T. Zărnoianu despre vibrația anului 2022, un extrem de intens. Multe dintre previziunile expuse atunci s-au împlinit, sau le putem vedea împlinindu-se în fața ochilor noștri. Teama, instinctul de supraviețuire, întâlnirea noastră cu traumele emoționale. Toate se leagă și de astrologie și nu oricum, ci cu amprenta grea a Nodului Sud în Scorpion.

Alexandru T. Zărnoianu este numerolog, terapeut si formator. Membru al Asociației Numerologilor din România. El a studiat foarte multe domenii din sfera spiritualității (infoenergetică, practici budiste, Bowen), dar merită menționat și faptul că este pasionat de cafeaua de specialitate și că este priceput la design grafic.

„Vibrația 6 a anului vine să pună benzină pe foc fricii care deja există. Accentuează instinctul de supraviețuire, agresivitatea și coboară (sau menține) omul în vectorul 3-6-9, al subconștientului. Ne pune față în față cu latura noastră animalică, cu toate traumele noastre emoționale, mentale, cu aspectele de umbră pe care de multe ori le ignorăm, îngropăm și chiar refuzăm să le acceptăm. 6 vine să testeze și să pună la încercare relațiile cu membrii de familie, cu persoanele apropiate. Poate accentua frustrările sexuale și manifestările în această direcție”, spunea Alexandru T. Zărnoianu.

Toate acestea nu doar că se potrivesc cu ceea ce vedem în jurul nostru, dar le putem lega și de felul în care se manifestă Nodul Sud în Scorpion. Copiii care se nasc acum nu au cum să moştenească altceva decât frica în care am stat noi în ultimii doi ani. Şi nu doar asta vor moşteni. Probabil şi în familiile lor sunt anumite poveşti. Toată lumea care are Nodul Sud în Scorpion are o poveste de pierderi, de luat de la capăt. Poate cineva din familie nu şi-a calculat bine riscurile şi a greşit foarte mult, spunea astrologul Daniela Simulescu. Cu Nodul Sud în Scorpion, vrem să obţinem prin ceilalţi tot felul de foloase. Energia Scorpionului vorbeşte despre banii la comun, banii partenerului şi vom încerca prin celălalt să obţinem o casă, anumite venituri, o stabilitate financiară. Nodul Sud în Scorpion ne învaţă în același timp că trebuie să fim independenţi. Nodul Sud în Scorpion este unul dintre cele mai sensibile noduri. Eşti mereu în luptă pentru supravieţuire, eşti mereu suspicios şi eşti pregătit să manipulezi. Vrei să ai control asupra celorlalţi pentru că cineva din spatele tău ţi-a transmis că nu poţi să ai încredere în oameni şi trebuie să îi foloseşti. 

Citește continuarea pe astrosens.roGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Dată: 05 aug 2022, 14:49 | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience