Vești semnificative pentru Berbec, Taur, Vărsător și Pești. Probleme relaționale pentru Fecioară și Scorpion

Data publicării:
Foto Freepik
Descriere foto: Foto Freepik

Primăvara are pentru noi cele mai importante tranzite astrologice din 2023. 

“Vine, vine primăvara/ Se aşterne-n toată ţară/ Floricele pe câmpii/Hai să le-adunăm, copii”. Unul dintre refrenele preferate ale copilăriei, nu-i așa? Parcă primul anotimp ne (re)aduce pofta de viață odată cu renașterea naturii. Oarecum și astrele ne pregătesc în această primăvară multe refrene. Ne vom trezi dintr-o letargie provocată de retrogradările de la început de an. Încă din martie, avem câteva evenimente semnificative (Saturn în Pești, Pluto în Vărsător, Marte în Rac). Pe urmă, în mai, Jupiter va intra în Taur. 

Berbec/Ascendent în Berbec

Doar tu te poți ajuta să vezi partea plină a paharului! Doar tu te poți scoate din groapa în care te afli! Pentru că, altfel, orice ajutor primit va fi în zadar! Cu alte cuvinte, trebuie să te pui pe picioare și să începi să monetizezi. Acestea vor fi schimbările din viața ta: un nou început și adoptarea unei atitudini pragmatice. Jupiter îți dă, dar nu îți bagă și în traistă! Marele Benefic vine cu încredere. În funcție de etapa în care te afli, te ajută. Ori ieși de acolo, ori mai urci un nivel. Chiar dacă vor fi mulți oameni în jurul tău, te vei confrunta cu senzația că ești singur. Saturn te ancorează. Pluto îți schimbă planurile de viitor, dar parcă acum nu te mai împotrivești. 

Taur/Ascendent în Taur

Deși pare că nu se întâmplă nimic plăcut în viața ta, să știi că este doar o iluzie. Te alinți! Timpul se scurge prea lent, chiar și pentru tine. Ce-i drept, astrele cam strâmbă din nas în ceea ce te privește. Văd că încă petreci timp cu unele persoane care nu mai sunt bune pentru tine, văd că ți-e frică de schimbare din punct de vedere profesional și că nu prea ai grijă de sănătate. Deci ai teme de rezolvat până la final de mai, nu glumă! Și totul trece! Chiar și rezistența! Reticența la schimbare! Sau așa-zisa stablitate! Acestea sunt concepte de care ții cu dinții. Câteodată îți oferă un sentiment de ușurare, dar în primăvara asta îți vor aduce doar belele. 

 

Citește continuarea pe ASTROSENS.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Homepage


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel