Vești mai bune pentru Berbec, Leu, Balanță. Posibile dezamăgiri pentru Taur, Gemeni, Rac, Capricorn

Data publicării:
Horoscop. Foto Unsplash/ autor Micky White
Descriere foto: Horoscop. Foto Unsplash/ autor Micky White

Soarele și Luna sunt în opoziție. Soarele în Gemeni își dorește schimbări și diversitate, Luna în Săgetător își dorește ca lucrurile să fie făcute corect, însă Neptun vine și le dă planurile peste cap amândurora, jucându-se, astfel, cu mințile noastre. Care sunt zodiile care primesc, însă, vești mai bune? Care sunt cele care se vor confrunta cu posibile dezamăgiri? Aflați mai jos. 

Luna plină are o putere secretă despre care mulți dintre noi nu știam nimic. Ea mărește, sporește, intensifică tot ceea ce ești. Ar trebui să îi folosești în mod conștient energia ca să mărești calitățile pe care dorești să le manifești în mod conștient.

Această Lună Plină din semnul Săgetătorului, de pe 14 iunie 2022, ne va ajuta să ne dăm seama dacă am fost înșelați undeva, în același timp, e posibil să vedem că nu mai știm în ce să credem, că nu mai înțelegem ce anume este corect și ce nu. Oamenii care nu pot concepe că le place să fie mințiți se vor confrunta cu furia care s-ar putea să pună stăpânire pe ei, dar și cu rușinea. Cel mai indicat ar fi să ne păstrăm calmul și să ne bucurăm de faptul că am putea avea șansa de a pune punct unui cerc vicios în urma revelațiilor avute. 

Există acum mare risc de fake news, mare risc dacă schimbați locul de muncă, deci nu vă faceți mari așteptări. Mare grijă pentru cei care fac analize, investigații, să ceară și a doua părere. Risc pt cei care vor să plece în străinătate. Bine ar fi să știe exact peste ce vor da acolo. Fiți atenți la evenimentele care se petrec în viața voastră și a celor din jurul vostru și deschideți bine ochii!

Zodiile care primesc vești mai bune sunt Berbecul, Leul și Balanța. 

Berbec/ Ascendent în Berbec

În cine credeai, în cine te încredeai, pe cine ai crezut mai sus de tine, mai sus decât era cazul, pe o bază nesănătoasă, îți va demonstra acum că nu era așa cum s-a arătat a fi. Ai vrut să crezi că unii oameni din viața ta au un simț moral puternic și te-ai mințit singur. Și asta este o veste bună pentru că afli și tu, în sfârșit, „cine stă la masa ta”. Ți se deschid în felul acesta ochii cu privire la cei care te înconjoară. Ori descoperi că cineva nu e chiar cum ai considerat tu, ori se poate întâmpla ceva care la suprafață arată într-un fel, dar e cu totul altceva. Neptun e „corupt”, dar nu știm de unde. Sfatul pe care îl primești de la astrolog cu această ocazie este să nu te arunci în discuții doar de dragul de a spune și tu ceva. Evită gafele. 

Leu/ Ascendent în Leu

Cu ocazia acestei Luni Pline din semnul Săgetătorului, care se află în careu cu Neptun veți înțelege că nu are rost să vă mai faceți așteptări și că lumea nu merge după aceleași principii ale voastre. Chiar dacă orgoliul vostru o să aibă destul de mult de suferit, acesta va fi un pas înainte pentru voi, deoarece nu toate lucrurile care vin în ambalaj strălucitor sunt ceva util pentru voi, Leilor! Când îi ajutați pe ceilalți, nu mai așteptați să primiți laude la schimb. Totodată, aveți grijă cu copiii care s-ar putea să vină să vă mintă destul de mult în perioada aceasta. 

Balanță/ Ascendent în Balanță

Aveți o perioadă extrem de bună din punct de vedere amoros, întreaga lună iunie vă priește. Atenție la examene, însă, la drumuri, dar și la promisiunile legate de o nouă carieră, nou job situat undeva mai departe de casă. S-ar putea să fie o păcăleală acolo, nu știți exact cum este, cum e traficul, cum sunt colegii.  Nu luați promisiunile de-a gata. Calculați totul. Fiți atenți dacă vreți să cumpărați o mașină, dacă vreți să vindeți fiți atenți la acte. Nu vă asumați voi ceea ce nu vor alții să își asume.

Citește toate zodiile pe astrosens.ro



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel