Vești importante pentru Berbec, Leu, Balanță. Posibile impasuri pentru Fecioară, Rac și Capricorn

Data actualizării: | Data publicării:
Horoscop. Foto Freepik
Descriere foto: Horoscop. Foto Freepik

Horoscop. Sezonul Balanței mai durează până pe 23 octombrie. 

Mai sunt câteva zile până la Sezonul Scorpionului. Deci am putea profita de tranzitul Soarelui în Balanță. Unii poate au reușit să o facă în mod armonios, pe placul acestui semn, dar alții poate au lăsat pe ultima sută de metri, au evitat o decizie de frică să nu greșească sau să nu deranjeze pe cineva. Cert este că, începând cu 23 octombrie, multe din proiecte pot fi “omorâte“ și că s-ar putea să regretăm enorm. 

Unii dintre noi și-au găsit focusul, alții trebuie să îl caute.

Berbec/ Ascendent în Berbec

Soarele se plimbă în casa a 7-a și luminează relațiile personale, în special relația cu persoana iubită. Cei care sunt deja într-o relație au nevoie să depună mai mult efort în cadrul acesteia. „Trebuie să rețineți că nu mai este doar despre voi”, spune astrologul Daniela Simulescu. Dacă de obicei sunteți individualiști, acum trebuie să colaborați cu ceilalți. Nu o să vă iasă nimic bine dacă faceți singuri. „Merge și mai bine proiectul asta pentru că l-am ascultat pe X”, așa ar trebui să vă spuneți. Așadar, spiritul de echipă este cel care contează cu adevărat din acest punct de vedere.

Leu/ Ascendent în Leu

Tranzitul Soarelelui prin casa a 3-a vă aduce numeroase impostaze în care trebuie să vă arătați arta comunicării. Casa a 3-a pentru voi e o casă plină de telefoane, laptopuri, tehnologie, dar și de mașini, drumuri, mici călătorii. Este o perioadă bună să vorbiți, să comunicați, să scrieți, să vă faceți publice gândurile printr-un blog, eventual. E o perioadă foarte bună să reluați discuțiile cu oamenii dragi vouă, să acordați mai multă atenție relațiilor cu frații și surorile. E bine să vă ocupați timpul cu evenimente, nu stați degeaba. E primul pas către o lume nouă, către oameni. Aveți nevoie de conexiune permanentă cu locuri, oameni și plimbări.

Săgetător/ Ascendent în Săgetător

Cu Soarele prin casa a 11-a, și le aduce acești nativi vor avea parte multe evenimente, următorul pas, planuri importante, oamenii importanți. Pe vremuri se considera că această casa a 11-a este o casă a îngerului păzitor, printre altele. Viitorul vi se arată, iar voi puteți sta în centrul acțiunii prin tot felul de ieșiri și petreceri. Viață socială capătă o consistență foarte puternică. Va trebui să îi împăcați pe toți, o să uitați de voi, încercând să le faceți tuturor pe plac. Aveți nevoie de mulți oameni în jurul vostru, așa că nu stați retrași. 

Citește continuarea pe astrosens.ro



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel