Vești GROZAVE pentru Leu, Balanță, Săgetător, Pești! Previziuni pentru toate zodiile de la astrologii internaționali! Schimbări uriașe până în 2023

Data publicării:
Sursa foto:unsplash, autor Vedrana Filipović
Descriere foto: Sursa foto:unsplash, autor Vedrana Filipović

Jupiter în semnul Berbecului în 2022, dar și în 2023 vorbește și despre individualism, despre cine sunt eu și cine vreau să fiu, vorbește și despre „ce anume îmi iese din asta?”. Vom fi mult mai atenți atunci când ne implicăm în anumite situații, vrând de fiecare dată să putem să beneficiem și noi de acestea, să ne bucurăm de anumite facilități. 


 
Jupiter a intrat în Berbec pe 11 mai 2022 și va fi acolo până la finalul lunii octombrie, dar și în 2023! Orice planetă e neutră, noi o putem face să devină pozitivă pentru noi. Dacă exagerăm poate deveni negativă. Nu e bine să promitem prea mult, ne transmite astrologul internațional Veerle Debruyne. 

Jupiter în Berbec are o vibrație pozitivă, se referă la expansiune, sens și scop. Oriunde e în harta ta natală, trebuie să îi cauți scopul. Îi placă să învețe, să călătorească. Acum fiind în semnul Berbecului e vorba de curaj, e vorba de deschizători de drumuri. Asta nu înseamnă că nu ne e frică să acționăm, dar depășim mai ușor frica. Desigur e vorba și despre luptă, de aceea spuneam că îl putem folosi și în mod negativ. Depinde doar de noi. 

Berbec/ Ascendent în Berbec

Te va ajuta mai ales dacă ai un Ascendent în Berbec. Trebuie să vă acordați vouă și nevoilor voastre mai multă atenție. Aveți grijă de voi. Aveți oportunitatea să găsiți mai mult sens. Poate să căutați mai mult sens în interiorul vostru, în voi înșivă. Lărgiți-vă orizonturile, studiați, îmbunătățiți-vă relațiile!

Taur/ Ascendent în Taur

Această energie nu vine neapărat în lumina directă, poate că nu o să o simțiți ca fiind ceva real, ci mai degrabă ca fiind un potențial al lumii voastre lăuntrice. E ca și cum aveți o comoară ascunsă în interiorul vostru. Puteți să vă conectați mai bine cu spiritualitatea și să găsiți mai mult sprijin de la divinitate. Vi se arată că veți găsi mai mult sens în felul în care vă relaxați.

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Pentru voi energia lui Jupiter în Berbec aduce planuri în viitor, dar și expansiune și activități noi alături de prieteni. E posibil ca un prieten să vă deschidă o anumită cale, sau e posibil să aveți conexiuni cu oameni care gândesc la fel ca voi. E posibil să intri într-o relație cu un prieten, o relație amoroasă. Dacă vrei mai mult de la muncă, e nevoie să ieși mai mult, să explorezi zona socială, chiar social media.

Citește continuarea pe ASTROSENS. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel