Vești clar mai bune pentru Taur, Fecioară, Capricorn. Provocări pentru Leu, Vărsător și Scorpion

Data publicării:
Foto Unsplash
Descriere foto: Foto Unsplash

Horoscop. Previziuni Marte in Taur. 

Atunci când vine vorba de Marte, ne gândim la acțiune, energie, forță, curaj, pasiune, dar și la agresivitate, furie și repeziciune. Tranzitul acestei planete ne arată cum ne “aruncăm” în lupte sau cum ne realizăm strategiile. Marte are legătură bineînțeles și cu sexualitatea, puterea interioară și capacitatea de a motiva pe alții.

Înțelegerea poziției lui Marte în astrograma ta îţi poate oferi o perspectivă asupra modului în care îţi desfășori activitatea și a ceea ce ai nevoie pentru a te simți motivat. Aceste cunoștințe te pot ajuta să îţi sporeşti energia și să îţi ușureze viața.

În 2022, Marte este una dintre cele mai importante planete pentru că va și retrograda. 

Marte tranzitează semnul Taurului, al resurselor, până pe 20 august. Ar fi bine să încercăm să economisim cât mai mult, să ținem cont de raportul calitate-preț, să negociem, să nu ne aruncăm și să încercăm să lucrăm cât mai sustenabil! Trebuie să construim cu ce avem și să ne facem și un fond de rezervă pentru oricând oricum.

Totdată, trebuie să ținem cont de faptul că Marte în Taur nu se simte bine. Vom fi nevoiți să ne înfrânăm furia, deci vom dobândi multe frustrări. 

Marte în Taur te obligă să nu grăbești lucrurile, să evaluezi și să lucrezi cu ce ai aici și acum.

Simț practic, siguranță, perserverență. Dar și posesivitate, atașament și rezistență la schimbare. 

Taur/ Ascendent în Taur

Marte e în semnul vostru, dar nu se simte chiar în largul său. Veți intra în situații pe muchie de cuțit, pe repede înainte. Veți primi curaj, dar și furie. Veți deveni mai agresivi, vă veți simți măcinați de neputința de a accepta anumite limite. S-ar putea să fiți mai impulsivi. Mișcarea în natură e cea mai bună soluție, furia aceasta trebuie consumată. Ar fi păcat să nu folosiți acest tranzit până pe 20 august, va mai reveni peste doi ani. 

Fecioară/ Ascendent în Fecioară

Este vorba despre studii, călătorii, dezvoltare, evoluție. Este momentul potrivit pentru a lupta pentru principiile și valorile personale, vă puteți gândi mai mult la cum anume v-ați construit sistemul de valori. Până la urmă la voi, până pe 20 august este vorba despre Marte ca fiind „arma cea mai de preț” când stă în casa educației deoarece educația este cea mai importantă în viață. Informația oferă putere. 

Capricorn/ Ascendent în Capricorn

La voi chiar e momentul să vă bucurați mai mult de viață. Să vă ascultați sufletul, să vedeți ce pasiuni aveți, cum vă puteți petrece timpul liber, ce vă place să faceți, ce anume vă spune intuiția. Trebuie să fiți protagoniștii propriei vieți, să vă ocupați mult mai mult de voi. Vreți să primiți tot ce se poate primi, vreți să câștigați. Nivelul de competivitate va fi uimitor. 

 

 

Citește continuarea pe ASTROSENS. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel