Vești bune și vești rele pentru Taur, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Pești. Mesaj pentru o Zodie: „Universul îți zambește”

Horoscop. Foto Freepik
Descriere foto: Horoscop. Foto Freepik

Astrologul Daniela Simulescu vine cu vești pentru zodii în perioada următoare. 

În ciuda instinctului majorității oamenilor de a începe un nou capitol în ianuarie, sezonul Fecioarei ar putea fi de fapt cel mai bun moment pentru curățenie și un nou stil de viață. Influența lui Mercur poate împinge pe toată lumea într-un spațiu mai organizat. Comunicarea clară, spațiile de lucru ordonate și programele stabilite te pot ajuta cu adevărat să te orientezi. Iar sezonul Fecioarei, mai mult decât în ​​orice altă perioadă a anului, este atunci când poți reuși cel mai bine să-ți recapeţi sentimentul de control. Urmează tehnicile nativilor Fecioară în direcții de ordine și disciplină și spune lumii cum se face, de fapt, treaba.

Taur/ Ascendent în Taur

Soarele la voi luminează casa a 5-a, deci este vorba despre iubire, afecțiune, creativitate, dar și relația cu copiii. Există posibilitatea să apară câteva probleme în cadrul relației cu aceștia, mici neînțelegeri. Ai putea să îți dai seama unde poți oferi mai mult acolo, fiind vorba despre o casă generoasă. S-ar putea ca ceilalți să aibă nevoie de ajutorul tău și de cele mai multe ori „dar din dar se face rai”. Mai mult de atât, la tine în sezonul Fecioarei se poate potrivi și deviza „unde poți oferi mai mult, poți primi mai mult”. În felul acesta, Universul îți zâmbește. Casa a 5-a vorbește și despre creativitate, deci ai putea să o folosești în așa fel încât să îți avantajeze munca și să obții rezultate interesante.

Fecioară/ Ascendent în Fecioară

Soarele este în semnul vostru, așa că toate reflectoarele sunt pe voi. De data aceasta este vorba despre faptul că aveți multe resurse, dispuneți de energie, dar vă poate aduce și multă agitație și implicit, multă oboseală, epuizare. Semnul Fecioarei în general vrea să muncească mult, să îmbunătățească, și asta s-ar putea să ducă la epuizare. E posibil să nu fiți apreciați pentru tot ceea ce faceți, e posibil ca eforturile voastre să nu fie recunoscute așa cum v-ați dori. Nu uitați că e important să fiți atenți la sănătate. Nu vă neglijați nici aspectul fizic, imaginea va conta mai mult decât de obicei.

Citește continuarea pe ASTROSENS. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Dată: 01 sep 2022, 12:54 | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience