Vești bune pentru Laurette, după ce a văzut moartea cu ochii: ”Este totul ca înainte între noi”

Data publicării:
Laurette, sursa instagram
Descriere foto: Laurette, sursa instagram

După ce a fost bătută cu bestialitate într-o cameră de hotel, Laurette are un motiv să fie fericită.

În urmă cu două săptămâni, Laurette a primit o bătaie soră cu moartea, într-o cameră de hotel, din Centrul Vechi al Capitalei. Din cauza bătăii primite, Laurette a prezentat mai multe probleme medicale precum:cefalee, vertij, traumatism la nivelul capului, hematom epicranian parte dreaptă, durere și inflamație mamară stângă, endurație implant mamar, edem pe membrele pelvine, prezintă dermabraziuni genunchi bilateral și cot drept.

Imediat după incident, Mihai, fostul iubit al lui Laurette, nu a stat prea mult pe gânduri și a reacționat. Chiar dacă acesta formează în prezent un cuplu cu Majda, una dintre fostele concurente la ”Survivor”, el și Laurette au împreună o fetiță. În urma acuzațiilor de prostituție la adresa lui Laurette, Mihai a avertizat-o pe vedetă că o va lua pe fiica lor la el dacă faptele se dovedesc adevărate.

„Dacă aflu că este adevărat, îţi iau fata. Nu o mai las să crească lângă tine”, i-a spus Mihai lui Laurette ieri, la telefon, conform surselor Impact.

Acum, Laurette a declarat că fostul soț o susține după scandalul avut cu bărbatul cu care își dăduse întâlnire într-un cadru intim și că nu îi va lua fetița de lângă ea.

„M-am împăcat cu Mihai, nu îmi va lua fetița, a venit la noi și a văzut-o și pe Selena, în perioada asta. Este totul ca înainte între noi, nu s-a schimbat nimic”. Laurette vrea ca bărbatul care a bătut-o să plătească pentru faptele lui, cazul fiind și în atenția Secției 10 de Poliție.„, a spus Laurette, potrivit playtech.ro

Citește și: Adriana Bahmuțeanu sare în apărarea lui Laurette: „E tentativă de omor. Poliția a fost prea blândă, psihopatul trebuia arestat”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel