Adriana Bahmuțeanu sare în apărarea lui Laurette: „E tentativă de omor. Poliția a fost prea blândă, psihopatul trebuia arestat”

Data actualizării: | Data publicării:
Adriana Bahmuțeanu, foto Instagram
Descriere foto: Adriana Bahmuțeanu, foto Instagram

Adriana Bahmuțeanu intervine în scandalul Laurette versus bărbatul care a bătut-o cu bestialitate într-o cameră de hotel. Fosta soție a lui Silviu Prigoană spune că ea este cea care a dus-o pe Laurette la spital și că a văzut în ce stare fizică este bruneta după bătaia primită. 

Pe 9 martie, Laurette trăia clipe de groază într-o cameră de hotel, unde un bărbat a bătut-o cu bestialitate. Vedeta a fost salvată de polițiști din mâinile agresorului. Deși nu a lovit-o la față, fosta asistentă Tv are acum probleme grave se sănătate din cauza rănilor de pe corp. Prietena sa, Adriana Bahmuțeanu, a povestit că ea a fost cea care a insistat ca Laurette să meargă la spital, după ce a văzut starea în care se află, la câteva zile de la incidentul din camera de hotel. 

Laurette, în stare gravă după bătăia primită în camera de hotel. Vedeta are nevoie de operație

„Eu am dus-o la spital pe Laurette împreună cu Claudia Ghițulescu. Avea un sân lovit, genunchii făcuți praf. Nu voia să meargă, că nu avea cu cine să lase fata! Nu avea un centimetru de piele care să nu fie afectat. Mi se pare că Poliția a fost prea blândă, psihopatul trebuia arestat. O să sun la domnul ministru de Interne să vedem ce se întâmplă cu cazul lui Laurette. Părerea mea e că e tentativă de omor. Era un fel de iubit, se întâlniseră înainte, omul o curta insistent din luna ianuarie. A cucerit-o după câteva întâlniri pe la cafele. Poliția a tratat cu superficialitate cazul și nu au arestat agresorul pentru faptul că Laurette nu avea vânătăi pe față', a spus Adriana Bahmuțeanu la Xtra Night Show.

Laurette a dezvăluit de ce s-a întâlnit cu bărbatul care a bătut-o. Cei doi se cunoșteau: „A insistat să...”

 

Laurette: „Să arunce primul piatra cel care este fără de păcat”

Scandalul în care este implicată fosta asistentă Tv a generat un val de ură în mediul online, unde internăuții au învinovățit-o pentru cele întâmplate.

Sătulă de critici și vorbe răutăcioase, Laurette a reacționat:

„Sunt oripilată câta ura poti avea pentru un om !!!Stiam ca sunt urâta de lume , însă acum m-m convins cât de cruzi sufletește pot fi oamenii ce inima poti sa ai sa doresti moartea unui om si cum se pot bucura de răul tău. Câta răutate sa ai pentru un om să-l urăști atât de tare să-l pui la zid si sa-l jigneștiin ultimul hal de la “maimuța , canibal , cioara , etc . Am greșit si recunosc ii cer iertare lui Dumnezeu sa arunce primul piatra care este fără de păcat !! Multi considera ca femeia care a greșit trebuie tratată urat , bătută agresată fizic . Nu îmi bat capul cu cei care m-au jignit știu ca acolo sus e cineva care ma iubește si ma tine pe brațele lui , doar Dumnezeu ma poate judeca iar la judecată de apoibtoti vom fi prezenți si vom da socoteala pentru faptele noastre .Ma șochează femeile din online care jignesc fără mila , femei care știu ca si eu sunt femeie si lăsând la oparte orice motiv si eu sunt femeie chiar dacă Dumnezeu ma lăsat negresa asa a fost voința lui sa vin pe pământ neagra , femei care știu ca am fost bătută, agresată fizic , umilita si fără libertatea de a ieși din camera care sa luptat cu agresorul sa scape cu viața se bucura de răul meu. Ma întreb ce fel de inima au , jignesc fără încetare de la ,maimuța ,cioara , neagra împuțită , urangutan , creatura , cuvinte de neimaginat rămân uimita câta răutate au in inimile lor. Sa doresti moarte unui om doar ca a mers sa se întâlnească cu cineva , doar ca e de alta culoare e ceva ce nu îmi poate mintea percepe . Nu doresc decât ca Dumnezeu sa ne binecuvânteze pe toți sa lăsam ura si sa fim mai buni. Si dacă cineva dintre . Iar Iisus, plecându-Se în jos, scria cu degetul pe pământ. Dar cum ei stăruiau întrebându-L, El S’a ridicat și le-a zis: „Cel fără păcat dintre voi să arunce cel dintâi cu piatra asupra ei”.Și iarăși, aplecându-Se în jos, scria pe pământ. Iar ei, auzind și mustrați fiind de cuget, ieșeau unul câte unul, începând de la cei mai bătrâni și până la cei din urmă; și a rămas Iisus singur cu femeia stând în mijloc.

Și ridicându-Se Iisus, și nevăzând pe nimeni decât pe femeie, i-a zis: „Femeie, unde sunt acuzatorii tai? Nici unul nu te-a osândit?”. Iar ea a zis: „Nici unul”, a ascris Laurette pe Instagram



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel