Vești bune, dar și atenționări la finalul lui septembrie 2022. Oportunități pentru Berbec, haos pentru Scorpion, provocări pentru Balanță, Vărsător și Taur

Foto Freepik
Descriere foto: Foto Freepik

Astrologul Daniela Simulescu vine cu vești pentru cinci Zodii la finalul lunii septembrie. Se pare că acestea vor fi afectate de intrarea Soarelui în Balanță, dar mai ales de retrogradarea lui Mercur. Mai multe detalii mai jos. 

Suntem deja la a treia perioadă de Mercur retrograd in anul 2022, o retrogradare care pendulează între semnele Fecioară și Balanță, contaminându-le pe ambele. Abia când Mercur va trece în Scorpion vom putea spune că am trecut peste partea de retrogradare. Efectele se vor simți, așadar, până pe 29 octombrie, anunță astrologul Daniela Simulescu. Se spune că în perioadele cu Mercur retrograd ar fi bine să eviți deciziile serioase, dar și semnarea de noi contracte, desigur că acestea nu pot fi cu totul evitate, însă ar fi bine măcar să fie ultra-verificate și reevaluate, căci asta își dorește și Mercur de la tine, să fii mai atent, să te gândești de două-trei ori. Toate amânările, întârzierile și blocajele pot fi luate cu alt sens, te-ai gândit că poate astrele dau totul „cu încetinitorul” pentru tine? Că ți se oferă timp să îți dai seama ce vrei cu adevărat?


Pe 23 septembrie, când Soarele intră în Balanță, trecem de la hărnicia și organizarea Fecioarei la nevoia de socializare și echilibru a Balanței. Pe de altă parte, tot pe 23 vom avea și echinocțiul de toamnă. Oamenii vor căuta echilibrul, armonia și fair play-ul. Sezonul Balanței ne ajută să punem reflectoarele pe relații, iar pe 23 septembrie Mercur retrograd revine în Fecioară. Tot ce ține de muncă, chestiuni administrative, treburi gospodărești și sănătate va fi reluat. Luna Nouă în Balanță de pe 25 septembrie ne aduce o zi bună pentru intenții legate în primul rând de zona relațiilor amoroase. Vom fi preocupați de ce este frumos, dar și de echilibrul din noi.  

Iată veștile pe care le aduce astrologul următoarelor CINCI Zodii:

Berbec/ Ascendent în Berbec 

Marte, guvernatorul tău e în Gemeni, te împarți în mii de părți, nu te poți concentra foarte bine. Ai destul de multă activitate în casa a 6-a. Ai vrea să muncești, dar nu știi cum, când, încotro și cât. Trebuie să dozezi, să știi exact care este timpul pentru tine, care este timpul pentru familie, prioritizarea va fi foarte importantă. Pe de altă parte, apare epuizarea, cu cheltuieli pe nimicuri, o să te trezești acum, la finalul lunii că ai avut bani, dar nu știi pe ce s-au dus, așa că mai multă concentrare pe zona financiară, în continuare, nu ți-ar strica.

Ai șansa să te perfecționezi în această lună, să vezi ce anume ți se potrivește în zona lucrului tău și să vezi cât de rapid poți face ce ai de făcut. Sfatul astrologului este să nu îți propui neapărat un obiectiv, ci mai degrabă să mergi în mai multe direcții, să te lași dus de val și să vezi ce și de unde iese. Se întrevăd oportunități.

 

Citește continuarea pe ASTROSENS. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Dată: 22 sep 2022, 16:08 | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience