Veste TRISTĂ pentru fanii trupei 5 GANG. Selly a făcut anunțul: „Toate au un început și un sfărșit”

5 GANG, foto Instagram
Descriere foto: 5 GANG, foto Instagram

Selly a făcut un anunț trist pentru fanii lui. Trupa 5 GANG se destramă. Motivul a fost explicat chiar de celebrul vlogger. 

Trupa 5GANG, care a cucerit noua generație, se desparte, a anunțat chiar vloggerul Selly. Fiecare dintre membrii ei va merge pe propriul drum. Fanii vor putea să-i vadă pentru ultima dată, la concertul din 19 septembrie 2021, la Romexpo.


Selly este unul dintre cei mai urmăriți vloggeri din România. A început de la o vârstă fragedă, iar acum a ajuns să câștige sume foarte mari de bani. Andrei Șelaru are și propria emisiunea TV, iar recent a lansat și primul curs de vlogging din România, care s-a bucurat de un succes imens. Selly este pasionat de ceea ce face și are planuri mari pentru viitorul său. 

 

”Trebuie să recunosc că momentul ăsta a venit mai repede decât mă așteptam. Însă am luat împreună această decizie și eu cred că e decizia bună. Anul ăsta, proiectul 5GANG ia sfârșit. Concertul de pe 19 septembrie, de duminica asta, va fi ultimul pe care îl vom susține, iar ultimul proiect al nostru va fi filmul TABĂRA DE VARĂ, care se va lansa pe 27 decembrie”, spune Selly.


Cu peste 10 milioane de urmăritori pe toate platformele, 5GANG reprezintă a reușit să doboare mai multe recorduri din online. Piesele „DM”, „Story” sau „SOS” au reușit performanța de a ajunge de fiecare dată pe locul 1 în trending-ul YouTube România.


”5GANG. A fost cel mai frumos proiect, însa toate au un început și un sfărșit. Acum e momentul să mergem mai departe și să ne ducem activitatea la urmatorul nivel. Ne vedem la ULTIMUL CONCERT, DUMINICA ASTA! Vă mulțumim enorm pentru toată susținerea! Nu avem nevoie de premii și de trofee - atâta timp cât vă avem pe voi aproape, deja am câștigat totul.Cât despre noi, rămânem prieteni, rămânem aproape și cu siguranță vom mai face lucruri împreună. Noi am fost @5gang: @selly @imdianac @andreigavrill @madalinserbann @luca_hic”, a anunțat Selly pe Instagram.

 

Citește și: Liviu Vârciu va ajunge în fața altarului alături de Anda Călin. Când va avea loc marele evenimentGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Dată: 16 sep 2021, 11:25 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience