Liviu Vârciu va ajunge în fața altarului alături de Anda Călin. Când va avea loc marele eveniment

Data publicării:
Liviu Vârciu și Anda Călin, foto Instagram
Descriere foto: Liviu Vârciu și Anda Călin, foto Instagram

Liviu Vârciu și Andra Călin se căsătoresc. Artistul a dezvăluit data când va avea loc nunta. 

Liviu Vârciu și Andra Călin formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz. Povestea lor de iubire a pornit în urmă cu 5 ani, iar în 2017 au devenit părinți. Chiar dacă relația lor a fost presărată de-a lungul timpului cu multe discuții aprinse și au crezut că nu vor mai ajunge să facă acest pas, iată că anul 2021 îl aduce pe Liviu Vârciu în fața ofițerului de stare civilă. 


Liviu Vârciu le-a dezvăluit fanilor de pe Instagram mai multe detalii despre eveniment și a promis că va fi nunta anului. Acesta este ajutat de bunul lui prieten Nicușor Stan, cel care a dezvăluit și data evenimentului. 


„O să vedeţi vineri ce se va întâmpla. De fapt o să fie evenimentul anului. Eu împreună cu echipa mea o să facem ce nu am făcut până acum niciodată”, a spus Nicușor Stan, pe InstaStory. 


Liviu Vârciu a dezvăluit că este un bărbat complicat, iar Anda a dat dovadă de multă putere și răbdare și tocmai de aceea vor ajunge în fața altarului. Invitat în emisiunea Xtra Night Show, artistul a avut doar cuvinte de laudă la adresa femeii care de cinci ani de zile îi este alături. 


„Femeia scai pe mine. Femeia, lipitoare profesionistă. Singura femeie cu care am cea mai lungă relaţie din viaţa mea. Eu nu am amintiri cu alte femei, va jur. M-a terorizat a mea psihic! E cea mai inteligentă femeie pe care eu am avut-o în viaţa mea. A ştiut cum să manevreze, cum să mă ducă, cum să mă suporte. Eu sunt un om greu de digerat.


Am avut şi noi probleme. Noi, din toate cuplurile de artişti de vedete, noi am fost singurii care am spus că ne despărţim primii. Noi ne-am certat din prima săptămână până acum. Sunt cinci ani de ceartă. Eu încă sunt cu femeia şi ne iubim.


Anda chiar m-a suportat. Eu sunt un om dificil, nervos, mama dacă îmi spune „Băi mamă, prea o…”. De un an de zile am început să ne sudăm, să mai lase şi ea de la ea. Că nu lasă moldoveanca neam”, a povestit Liviu Vârciu la Xtra Night Show. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel