Veste de ultimă oră despre Mircea Radu. Românii i-au sărit în ajutor: „Ce înseamnă solidaritatea”

Data publicării:

Mircea Radu a făcut față unei situații neprevăzute, însă a avut parte de oamenii potriviți, care să-i acorde o mână de ajutor.

Mircea Radu și echipa „Noi, românii” de la Metropola TV străbat Europa în căutarea românilor stabiliți peste hotare, români cu povești extraordinare. Pe lângă lucrurile absolut senzaționale pe care le-au aflat, pe lângă istorisirile, multe dintre ele emoționante, care au ajuns în caravana Metropola TV, vedeta TV și ai săi colegi experimentează omenia în cel mai puternic sens al cuvântului.

Sutele de kilometri parcurși, orele de somn pierdute, și-au spus cuvântul și iată că toată echipa Metropola TV, în frunte cu prezentatorul emisiunii „Noi, românii”, s-au pricopsit zilele acestea cu o viroză de toată frumusețea.

„Toată echipa de la „Noi, românii” este răcită cobză și nu este vorba despre filmările pe care le-am tras aici pe malul mării sau despre vântul care bătea dinspre mare, și nici de ploaia măruntă, nu, nu, este vorba despre un virus. Toți suntem cu pastilele la noi.”, povestește Mircea Radu într-o postare pe TikTok.

Citește și: Tipul de pește pe care nu trebuie să-l prăjești niciodată. Chef Joseph Hadad: „Se usucă imediat”. Variantele pe care să le alegi, în schimb

Cine i-a sărit în ajutor lui Mircea Radu


Cum spuneam mai devreme, însă, omenia românilor este, de fapt, oriunde ar fi ei în lumea aceasta și este nevoie de un singur semn pentru ca mobilizarea să fie una de scris în DEX în fața cuvântului român.

„Abia ce am postat că sunt răcit și, la plecarea din Plymouth (eram deja în autocarul Metropola TV), cineva mi-a sărit in ajutor! Mihaela Cristina Dănică se numește salvatoarea noastră, a întregii echipe “Noi, românii”, cea care ne-a adus un flacon cu sirop de tuse! Mulțumim, Mihaela! Pfuuuu… ce înseamnă solidaritatea de neam!”, a povestit Mircea Radu, mișcat de gestul doamnei care a plecat din România, dar nu a permis ca România să-i plece din inimă.

Asemenea ei, sunt mulți alți cetățeni care fac cinste țării noastre, oameni minunați pe care telespectatorii Metropola TV au ocazia să-i cunoască în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, în emisiunea „Noi, românii”, difuzată pe Metropola TV.

VEZI și: Dieta prin care Carmen Tănase a slăbit 10 kilograme: „Genială. Nu pot să trăiesc cu șase frunze de salată”

Mircea Radu s-a reîntors recent în televiziune

Mircea Radu a făcut recent anunțul prin care le-a dezvăluit fanilor vestea că s-a reîntors în televiziune. Emisiunea s-a filmat până acum în diferite locații din Europa, având premiera în urmă cu puțin timp.

„Salutare, prieteni! O vreme foarte bună pentru filmare, aici, în Paris. Am ales o terasă mai retrasă pentru că am de făcut un anunț important. M-am întors în televiziune, am semnat cu Metropola TV. Emisiunea pe care o prezint se numește „Noi, românii” și deja am filmat câteva episoade în Germania, Olanda, Belgia, Franța. Premiera emisiunii va avea loc la mijlocul luni septembrie. Ce a fost mult a trecut, mai este foarte puțin. De mâine, pe canalele mele de social media, dar și pe canalele de social media ale televiziunii Metropola TV am să vă dau amănunte despre această emisiune.”, a declarat Mircea Radu.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel