Verdictele astrologilor și tarotologilor pentru anul 2023/ EXCLUSIV Astrosens

Data publicării:
astrologie, foto Mira Cosic, Pixeby
Descriere foto: astrologie, foto Mira Cosic, Pixeby

Am intrat în noul an, așa că probabil ești curios ce au de spus despre 2023 unii dintre cei mai cunoscuți astrologi și tarotologi. Iată ce ne rezervă anul!

2023 a început, așa că, pe lângă planuri mărețe sau rezoluții de tot felul, avem nevoie de certitudini, dar și de păreri avizate. Dacă ești curios ce te așteaptă în acest an, îți punem la dispoziție recomandările și sfaturile specialiștilor din domeniile spirituale!

Astrosens i-a ales pe cei care ne-au trecut pragul în 2021 și 2022, atât pentru emisiunile, dar și pentru interviurile noastre. Și i-am întrebat ce cred ei că ne rezervă 2023.

1. Amos (Paul Ionuț Simbotin) - tarotolog

"Previziunile anului 2023 pe care le-am putut citi în cărțile de tarot sunt oarecum sumbre și nu privesc neapărat doar anul următor, ci o serie de evenimente care necesită atenție sporită și trebuiesc privite efectiv prin lupa spirituală, cât și prin datoria karmică a lumii întregi.

Pot spune că suntem martori la evenimente istorice și la schimbarea lumii întregi, la trezirea din somnul colectiv , la descoperirea unor noi planete, dar și la ceea ce va aduce criza economică, iar o asemenea schimbare de direcție va începe brusc cu luna Martie 2023."

2. Cătălina Mărăcineanu - astrolog

"Trei planete schimbă semnul în 2023: Saturn, Pluton și Jupiter. Cu Saturn în Pești, cred că psihoterapeuții vor fi din ce în ce mai căutați deoarece la nivel personal, simțim nevoia unor răspunsuri la probleme nerezolvate din trecut.

Ingresul lui Pluton în Vărsător poate aduce răsturnări de situație în ceea ce privește finanțele internaționale și/sau organismele financiare internaționale. Jupiter în Taur aduce interesul pentru bunuri și/sau proprietăți cu valoare ridicată, care să ne ofere o oarecare siguranță materială”.

Citește continuarea pe Astrosens.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel