Venus trigon Jupiter, 6 septembrie. Astrologul Daniela Simulescu: Iubirea este adevărata religie

Data publicării:
Horoscop amoros, sursa pixabay/ autor Free-Photos
Descriere foto: Horoscop amoros, sursa pixabay/ autor Free-Photos

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor șef Astrosens, a explicat cum vor fi influențate zodiile de evenimentul astrologic din 6 setembrie.

„Oare ce ne va aduce acest eveniment astrologic?


 
Atunci când studiezi astrologie, ești foarte curios să afli care sunt cele mai norocoase aspecte. Mai ales pentru sfera amoroasă. Pentru că ești conștient că majoritatea oamenilor vrea să știe cum poate avea noroc în dragoste sau cu cine este compatibilă. Dar și pentru tine personal. În top 3 se află trigonul dintre Venus și Jupiter, indiferent de semnele în care se află acestea.

Cine este Venus? A doua planetă de la Soare. Planeta care o reprezintă pe Afrodita, zeița frumuseții și a iubirii. Cea care se ocupă de plăcerile vieții, seducție, explorarea feminității, sentimente, romantism, relațiile sociale. Venus este considerată Micul Benefic.

Cine este Jupiter? A cincea planetă de la Soare. Planeta care îl reprezintă pe Zeus, liderul tuturor zeilor. În astrologie, Jupiter se ocupă cu expansiunea, potențialul, optimismul, credința, șansa, călătoriile și este considerat Marele Benefic. Amplifică tot.

Ce este un trigon? Un unghi de 120 grade între două planete. Acest aspect major intră la categoria “Favorabile” și presupune îmbinarea armonioasă a două energii”, a explicat Daniela Simulescu.


Citește continuarea pe ASTROSENS.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel