Venus retrogradă deschide rănile în dragoste: Infidelitate, divorţ şi reevaluarea relaţiilor

Data publicării:
Unsplash.com
Descriere foto: Unsplash.com

Venus retrogradă în Capricorn. O perioadă astrologică ce va pune la încercare relaţiile lungi. Invitat la interviurile Astrosens.ro, Matei Crișan - astrolog, terapeut prin regresie, hipnoterapeut - a vorbit despre efectele lui Venus retrogradă, ce răni deschide şi cum se manifestă.

Venus va retrograda în perioada 19 decembrie 2021 - 30 ianuarie 2022.

"Iată că după retrogradările lui Mercur, Jupiter și Saturn, destul de plictisitoare, vine una destul de interesantă. Cea a lui Venus. Când planeta iubirii și a banilor retrogradează, viața noastră sentimentală trece prin diverse teste, iar unele cheltuieli pot fi făcute doar pe fond emoțional.

Pe Venus retrogradă, ne putem reconecta cu foști parteneri, putem avea idile scurte și intense, sau putem lua decizii marcante referitoare la relațiile în care ne aflăm. Și pentru că, de data aceasta, Venus va retrograda în semnul Capricornului, trebuie să știți că parteneriatele cele mai lungi pot fi zguduite. Cele la care nu s-ar fi gând nimeni niciodată.

Deși Venus va retrograda în perioada 19 decembrie 2021-30 ianuarie 2022, influența sa se va simți de pe 6 noiembrie 2021 până pe 6 martie 2022", potrivit astrologului Daniela Simulescu.

Venus retrogradă redeschide răni


'Ce au păţit oamenii în perioadele de Venus retrogradă?', este prima întrebare a Danielei Simulescu pentru Matei Crişan. 

"Au venit în cabinet. Se întorc iubiri, dar nu se întorc la modul că te caută. De cele mai multe ori, procesul este interior. Apar întrebări dacă au făcut bine că au încheiat relaţia, dacă ar fi putut să mai facă ceva să schimbe situaţia. De asemenea, apar gânduri legat de bucle neînchise, de uşi neînchise", a precizat Matei Crişan, pentru Astrosens.ro.

Daniela Simulescu: De ce lasă oamenii uşi neînchise?

Citește continuarea pe ASTROSENS. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience