Venus în Fecioară careu Lilith în Gemeni, influență importantă pentru o ZODIE: Vă ajută enorm

Data publicării:
 Foto Pixabay. Autor Deflyne Coppens
Descriere foto: Foto Pixabay. Autor Deflyne Coppens

O zodie luptă foarte mult și astrele o ajută enorm. 

”Venus intră în Fecioară și face careu cu Lilith din semnul vostru. Lilith vă potențează astăzi. Lupta interioară între Lilith și Venus vă poate da foarte multă neîncredere în voi, care, chiar dacă sună ciudat, vă va determina să luptați foarte mult pentru ce vă propuneți. Lilith e recunoscută pentru fapte îndrăznețe, dar destul de curajoase. Astăzi veți face tot ce se poate ca oamenii să nu-și dea seama că voi nu sunteți foarte bine, dar, din perspectiva mea, un asemenea tranzit vă ajută enorm.” a spus astrologul DCNews, Daniela Simulescu, pentru nativii zodiei GEMENI sau cu ascendent în Gemeni. 

Astrologul a mai spus că ”Venus intră în casa a patra a Gemenilor și, înainte de a trece la orice acțiuni, aveți mai întâi nevoie de o bază, să știți niște lucruri sigure și să nu vă aruncați. Adică, da, vă aruncați într-un proiect, mânați de Lilith, dar înainte vreți să aveți ceva sigur discutat”. 


Citește pe DC News previziunile pentru toate zodiile.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel