Venus în Capricorn. Cele două zodii care îşi pot găsi iubirea la distanţă, până pe 6 martie

Data publicării:
Unsplash.com/ autor Kelly Sikkema
Descriere foto: Unsplash.com/ autor Kelly Sikkema

Venus va fi în Capricorn între 5 noiembrie 2021 şi 6 martie 2022, iar în perioada 19 decembrie 2021 şi 29 ianuarie 2022 va retrograda.

Ce înseamnă Venus în Capricorn?

Înseamnă că vom deveni mai selectivi în alegerea unui partener, însă ne vom da seama mai mult de nivelul de singurătate pe care îl avem, de faptul că ne place solitudinea.

Cu Venus în Capricorn trebuie făcute lucruri pentru a întâlni pe cineva. Perioada cu Venus în Capricorn e pragmatică, asumată, responsabilă şi de aceea vom căpăta relaţii lungi, serioase, stabile, oficiale.

Două zodii vor avea un avantaj deosebit la capitolul comunicare în construirea relaţiilor noi şi vor putea întâlni potenţiali parteneri în călătorii, la anumite evenimente sau chiar online.

Taur / Ascendent în Taur

O dată că Venus tranzitează casa a 9-a şi Venus este guvernatorul vostru, o bucurie până în martie! Ce vă recomand eu vouă? Unde o să vă simţiţi inima că nu mai poate de bucurie? Prin călătorii, prin drumuri, prin vizite la persoane, orice drum pe care îl faceţi, s-ar putea să întâlniţi iubirea până în martie la anul în una dintre aceste călătorii sau o iubire la distanţă, prin aplicaţii online.

Să nu uităm şi de partea aceasta, unde găsiţi micile beneficii: într-un pelerinaj, într-o excursie, într-o călătorie, într-o vizită la o persoană dragă, oriunde veţi găsi nişte oameni care să vă ajute. 

Casa a 9-a are legătură şi cu studiile şi s-ar putea să găsiţi un domeniu care să vă placă foarte mult. Vă ocupaţi de o pasiune care să vă umple inima în următoarele luni.

Dar, în primul rând, călătorii, filozofie, studii.

 

Citește continuarea pe ASTROSENS.

.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel