Venus iese din Retrograd chiar AZI! Ce va aduce perioada următoare pentru TOATE zodiile

foto Freepik
Descriere foto: foto Freepik

Iată ce înseamnă această perioadă interesantă pentru tine.

Venus, planeta iubirii și armoniei, traversează semnul impetuos al Leului și cu ea vine o serie de lecții importante pentru fiecare dintre noi. Pe 4 septembrie, Venus își oprește retrogradarea și intră direct în Leu. Cu toate acestea, urmele retrogradării sale se vor mai simți până Venus părăsește semnul Leului pe 9 octombrie, situație care nu prea este întâlnită, de obicei Venus stând în Leu doar pentru aproximativ o lună. Acesta este un timp de reflecție și reevaluare a relațiilor noastre și a valorii personale.

Berbec / Ascendent în Berbec

În timpul retrogradării lui Venus, s-ar putea să te fi confruntat cu unele nesiguranțe legate de valorile tale personale și de relațiile pe care le ai. Probleme legate de încrederea în sine, pasiunile proprii și creativitatea au venit la suprafață. Cu Venus în mișcare directă în Leu, ești îndemnat să îți redescoperi strălucirea interioară. Aceasta este o perioadă favorabilă pentru a te afirma, a urma ceea ce iubești și a te exprima în moduri noi și creatoare.

 

Citește continuarea pe ASTROSENS. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Dată: 04 sep 2023, 12:12 | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience