Vedetele internaționale, distruse de durere după moartea lui Matthew Perry: „Este o zi sfâşietoare. Un actor incredibil de talentat”

Data publicării:

Mai mulți colegi ai regretatului actor Matthew Perry s-au arătat a fi devastați de moartea fulgerătoare a acestuia.

Numeroase vedete şi studiouri de la Hollywood au deplâns moartea actorului de comedie Matthew Perry, cunoscut pentru interpretarea popularului personaj sarcastic Chandler Bing din serialul TV "Friends", după ce starul american a fost găsit decedat sâmbătă într-o cadă cu hidromasaj din locuinţa sa din Los Angeles la vârsta de 54 de ani, informează DPA.

Warner Bros. Television Group, care a produs serialul "Friends", l-a descris pe Matthew Perry, un actor nominalizat de cinci ori la premiile Primetime Emmy, drept "un geniu al comediei".

"Suntem devastaţi de vestea despre moartea dragului nostru prieten Matthew Perry", a transmis acest studio într-un comunicat publicat în The Times. "Matthew a fost un actor incredibil de talentat şi o parte importantă din familia Warner Bros. Television Group. Impactul geniului său comic s-a făcut simţit în lumea întreagă, iar moştenirea lui va trăi în inimile multor oameni. Este o zi sfâşietoare şi transmitem dragostea noastră către familia, rudele lui şi tuturor fanilor săi devotaţi".

Acest studio hollywoodian a produs în 2021 emisiunea specială HBO Max care a reunit distribuţia originală din "Friends" în platoul de sunet al serialului, deţinut de Warner Bros. Studio în oraşul californian Burbank.Postul de televiziune NBC, care a difuzat serialul "Friends" din 1994 până în 2004, a publicat la rândul său un comunicat de presă.

"Suntem incredibil de întristaţi de moartea mult prea prematură a lui Matthew Perry", au declarat reprezentanţii NBC. "El a adus atât de multă bucurie pentru milioane de oameni din lumea întreagă prin sincronizarea lui comică perfectă şi inteligenţa sa ironică. Moştenirea lui va continua să trăiască în sufletele multor generaţii".

Actriţa Maggie Wheeler, colega sa distribuţie din "Friends", care a interpretat-o pe iubita lui din acest serial, Janice, i-a adus starului decedat un tribut emoţionant prin intermediul unui mesaj publicat pe Instagram: "Ce pierdere uriaşă! Lumii întregi îi va fi dor de tine, Matthew Perry. Bucuria pe care ai adus-o unui număr atât de mare oameni în viaţa ta mult prea scurtă va trăi mai departe. Mă simt binecuvântată pentru fiecare moment creativ pe care l-am împărtăşit cu tine".

Morgan Fairchild, actriţa care a interpretat-o pe mama personajului Chandler Bing, s-a declarat la rândul ei devastată de vestea morţii starului american.

"Am inima frântă după moartea prematură a 'fiului' meu, Matthew Perry", a scris ea pe reţeaua de socializare X. "Moartea unui tânăr actor atât de talentat reprezintă un şoc. Transmit dragostea mea şi condoleanţe prietenilor şi familiei sale, în special tatălui său, John Bennett Perry, cu care am colaborat la serialele 'Flamingo Road' şi 'Falcon Crest'. Dumnezeu să te odihnească, Matthew Perry!".

Selma Blair a publicat şi ea un mesaj pe Instagram: "Cel mai vârstnic iubit al meu. Cu toţii l-am iubit pe Matthew Perry, în special eu. În fiecare zi. L-am iubit necondiţionat. Şi el pe mine. Sunt devastată. Am inima frântă. Vise plăcute, Matty. Vise plăcute".

Mira Sorvino, care a jucat alături de Matthew Perry în lungmetrajul de televiziune "Parallel Lives" din 1994, a spus că umorul starului american era "unic".

"O, nu! Matthew Perry! Suflet blând şi tulburat! Fie ca tu să găseşti pace şi fericire în Rai, să-i faci pe toţi să râdă cu umorul tău unic!", a scris Mira Sorvino pe reţeaua de socializare X, notează Agerpres.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel