Vedeta care aproape și-a dedicat viața lui Dumnezeu. O cunoscută interpretă de muzică populară a dorit să se călugărească: „Nu este deloc ușor acest drum”

Data publicării:

„Nu am avut acea ”chemare” cu adevărat”

Ornela Pasăre este una dintre cele mai apreciate și frumoase artiste din România. Mai mult, cântăreața de muzică populară a dezvăluit jurnaliștilor cu ocazia unui interviu că, la un moment dat, dorea să se călugărească, dăruindu-se cu totul lui Dumnezeu.

Vezi și: Transformarea incredibilă a lui Vlad Ivaniuc. A slăbit 30 de kilograme pentru muzica populară

„Îmi aduc aminte că, la un moment dat,  în adolescență, pe la 16 ani, am avut niște gânduri de a mă călugări. Am simțit așa o chemare…

Însă, mi-am dat totuși seama că, totuși, nu am avut acea ”chemare” cu adevărat și mi-am dat seama că a te călugări este o haină grea și nu o poate îmbraca oricine.

Nu este deloc ușor acest drum, însă este un drum binecuvantat si divin. Așa că să îi mulțumim Bunului Dumnezeu pentru preoții, călugării și pustinicii pe care îi avem și se roagă pentru noi și pentru țara aceasta”, a dezvăluit artista, pentru Click!

Deoarece este o credincioasă convinsă, Ornela Pasăre a intrat în postul de dinaintea Crăciunului, astfel că aceasta nu mai pune gura pe orice:

„Încerc pe cât pot să țin post, miercurea și vinerea, obligatoriu, chiar și lunea e bine de ținut post și asta datorită bunicilor mei, pentru că ei m-au învățat să țin post de când eram copil și să merg la biserică. 

De aceea, nici nu mi se pare greu să țin post pentru că de atâția ani am exersat, la început, recunosc, mi-a fost greu, dar nimic nu este imposibil, dacă îți dorești cu adevărat și Dumnezeu îți dă putere. 

Vezi și: Cel mai mare regret al Savetei Bogdan. Artista a spus tot: “Dacă Dumnezeu nu a vrut, ce pot să fac?”

Și postul negru este foarte benefic, măcar o dată pe săptămână. Dacă îl putem ține este un mare dar si este foarte bine pentru noi. 

Nu am crezut că o să reușesc să țin post negru, adică să nu mânanci nimic o zi întreagă, însă cu ajutorul Domnului am reușim, deci nu există nu pot, există nu vreau”, a mai spus artista, pentru Click!

Artista ține post negru vinerea, fiind una dintre cele mai ambițioase vedete când vine vorba despre respectarea tradițiilor creștine. Vinere nu bea decât apă, nemâncând nimic:

„Postirea ne ajută, într-adevăr, să apreciem mâncarea ca pe o binecuvântare. În post mănânc multe fructe, legume, salate. Dacă este dezlegare la pește, mănânc pește , creveți, scoici, fructe de mare. 

Vezi și: Maria Dragomiroiu, dezvăluiri inedite din copilăria sa: „Mâncam dude cu porcii. Camera unde încăpeau două paturi și o măsuță mică. 3 frați și 2 părinți. Acolo dormeam, acolo mâncam.”

De multe ori încerc pe cât pot să nu mănânc nimic până la anumite ore, nici măcar apă să beau și îmi iese. 

Îmi prepar singură acasă fel și fel de preparate de post, plăcintă cu mere și dovleac, cozonac de post, iar mâncarea mea preferată în post este hummus cu muguri de pin, salată tabbouleh și, bineînțeles, sărmăluțe de post cu orez și nucă in foi de viță.” 

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience