Vasile Muraru a zăcut la pat chiar de ziua lui de naștere. Ce a pățit celebrul actor: „Nu m-am așteptat la chestia asta”

Data publicării:
Vasile Muraru, foto Facebook
Descriere foto: Vasile Muraru, foto Facebook

Vasile Muraru și-a aniversat ziua de naștere la pat. Care este starea de sănătate a actorului?

Pe data de 14 noiembrie, Vasile Muraru a împlinit vârsta de 65 de ani. Chiar dacă era un moment de fericire pentru actor, lucrurile nu au stat chiar așa. Vasile Muraru a zăcut la pat în acea zi specială, iar starea lui de sănătate a fost la pământ. 


Vasile Muraru și-a făcut cea de-a doua doză de vaccin anti-COVID-19 și s-a confruntat cu simptome severe. Marele actor a avut simptome precum febră, frisoane, dureri de cap, musculare și multe altele.


Ziua de 14 noiembrie a petrecut-o la pat și nu s-a putut bucura de aniversarea celor 65 de ani de viață. 


"Nu m-am așteptat la chestia asta, că dacă știam poate mai așteptam. Dar cert e că vreo două sau trei zile am zăcut.


Temperatură, frisoane, amețeli, dureri musculare, ce mai, tot tacâmul. În loc să petrec, am zăcut! Dar ce să faci, atunci când e neapărată nevoie să faci un lucru? Treci și prin foc, și prin apă", a declarat Vasile Muraru pentru impact.ro.


Marele actor are multe proiecte și evenimente în perioada care urmează, iar unul dintre cele mai importante este pentru a marca cei patru ani, de când regretata actriță, Stela Popescu, s-a stins din viață.


"Acum nu prea e timp de distracție. Săptămâna viitoare avem marcarea unui moment special, patru ani de la plecarea dintre noi a Stelei Popescu și trebuie să fim pregătiți. Bucureștenii care doresc să vină să vadă cabina fostei noastre mari actrițe, sunt așteptați.

Noi am pus-o la punct, inclusiv cu lucruri din garderoba sa impresionantă, la câte roluri a interpretat pe scena acestui teatru. Doar timpurile astea să ne ajute, căci cu pandemia asta nu mai știi ce e permis și ce nu este",  a mai declarat Vasile Muraru.

 

Vasile Muraru a format un cuplu comic alături de Nae Lăzărescu timp de 30 de ani și a fost director al teatrului „Constantin Tănase”.

Marele actor a mai precizat că luna viitoare, Galele Savoy vor fi dedicate numelor mari ale teatrului românesc, care s-au stins din viață, precum Stela Popescu, Cristina Stamate și Nae Lăzărescu.

 

Citește și: Alexandru Arșinel a fost externat din spital. Ce i-au spus medicii: "O să mă întorc..."



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel