Alexandru Arșinel a fost externat din spital. Ce i-au spus medicii: "O să mă întorc..."

Data publicării:
Alexandru Arșinel, captura foto Youtube/ sursa AntenaPlay
Descriere foto: Alexandru Arșinel, captura foto Youtube/ sursa AntenaPlay

Alexandru Arșinel a fost externat din spital, după ce s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate. Deși se întoarce acasă, marele actor nu scapă de probleme.

 Alexandru Arșinel, în vârstă de 82 de ani a fost internat în spitalul „Monza” din Capitală, din cauza unor complicații apărute la inimă. Se pare că renumitul actor a suferit ieri o intervenție în cadrul căreia i s-a montat un stent pentru puls.

 

„Nu sunt bine, urmează azi să fiu operat pentru ca să mi se instaleze un aparat care pulsează și zilele următoare să fie intervenția la inimă. Deci nu sunt bine. E o prelungire a situației, din cauza problemelor anterioare”, a declarat Alexandru Arșinel la Antena 3.

Alexandru Arșinel își dorește tare mult ca de sărbători să fie acasă, alături de familie, la Sinaie. Actorul spune că vrea să grăbească lucrurile ca de Crăciun totul să fie bine.  Alexandru Arșinel s-a infectat cu virusul Covid-19, chiar dacă este vaccinat cu schema completă. Atât el, cât și soția lui au avut nevoie de ajutorul medicilor și au fost internați în spital. 


„Da, le-am avut pe toate și nu vreau să le repet pentru că sunt și oameni care spun că A murit Arșinel, sunt și oameni cărora le face plăcere. 


Rămân optimist! Din cauza asta astăzi mă operez! Vreau să fac Crăciunul la mine, la Sinaia. Și de asta îi grăbesc puțin”, a mai spus actorul. 

 

Azi, Alexandru Arșinel a fost externat din spital, însă urmează să se întoarcă în unitatea spitalicească pentru a fi supus unei noi intervenții la inimă.

„Azi mi au dar drumul acasa dupa intervenția de ieri cand mi s a montat un stent pentru puls. Duminică ma întorc în spital pentru operația pe inima”, a mărturisit actorul Alexandru Arșinel pentru Impact.ro.

 

Alexandru Arșinel nu își pierde speranța, ba mai mult încă face glume pe seama problemelor sale de sănătate. Actorul știe că este pe mâna celor mai buni medici, iar asta îi dă curaj că va trece și de această operație cu bine. 


”Inima mea se pare că are nevoie de o reparație generală, dacă mă pot exprima așa. Și atunci am alez Monza, fiind un spital renumit pentru asta. Totul se trage de la nenorocirea aia de COVID-19, care mi-a dereglat organismul. Parcă ar fi un mic blestem că perioada asta din an mă prinde cu tot felul de probleme personale, care nu suportă amânare, în loc să încerc să mai fac câte ceva pentru memoria dragii mele colege. Probabil că Stela mă caută deja! Cine știe?!”, a precizat Arșinel pentru impact.ro.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel