Vasi Rădulescu, 35 de gânduri la 35 de ani: „Lucrurile frumoase apar de regulă când suntem în stări urâte”

Vasi Rădulescu, sursa foto Facebook
Descriere foto: Vasi Rădulescu, sursa foto Facebook

Dr Vasi Rădulescu, celebrul medic scriitor, are motiv de mare sărbătoare. Împlinește 35 de ani și are un cadou pentru fanii lui. 

Dr Vasi Rădulescu împlinește astăzi frumoasa vârstă de 35 de ani și le-a oferit fanilor 35 de gânduri și sfaturi pentru viață pe pagina lui de Facebook. 


Ba mai mult, acesta a scris o carte pentru copii, Dragă mami, ce este iubirea? și are o surpriză pentru internauți. Primii 250 de oameni care vor comanda cartea vor primi un autograf din partea medicului. 


„La 35 de ani împliniți azi, vă las aceste 35 de gânduri:

1. Găsește-ți mereu câte o provocare.

2. Atenția pe care i-o oferi persoanei de lângă tine arată cât de mult o iubești.

3. Cele mai multe conflicte se rezolvă prin comunicare deschisă.

4. Nu trebuie să ieși din zona ta de confort, ci să o lărgești.

5. Viața ta e mai puțin despre tine și mai mult despre binele pe care îl faci celorlalți.

6. Visează măreț, dar mergi pe drumul visurilor tale, altfel nu se vor împlini niciodată.

7. Orice frică depășită te propulsează enorm.

8. Cele mai multe temeri sunt construite de noi.

9. Fericire continuă nu există, ea fiind un amalgam de stări bune și mai puțin bune, toate împlinindu-te.

10. Învață să ai recunoștință pentru lucrurile bune care ți se întâmplă și pentru oamenii faini care îți ies în cale. Mai ales pentru oameni (...)”, a scris Dr Vasi Rădulescu. 

 


Dr Vasi Rădulescu, despre motivul pentru care nu s-a însurat până la această vârstă: 


„Se uită unii ciudat la mine și nu pricep cum de am ajuns la 35 de ani și nu sunt însurat. N-am nici copii.

1. Nu cred neapărat în „instituția căsătoriei”. Dacă alții cred, e treaba lor. Treaba mea nu e să judec ce cred și aplică alții. 

2. Nu sunt pregătit să am un copil. Știu că nu voi fi niciodată pe deplin pregătit pentru asta, dar pentru mine este un stres uriaș să mă gândesc că nu pot crește acel copil în armonie. Pentru că, la cum sunt acum, nu pot. Am nevoie să domesticesc mulți demoni proprii, să așez niște rotițe în psihic, să ating o oarecare maturitate emoțională. Mai am nevoie să ating și un confort financiar, pentru că n-aș vrea să-mi cresc copilul în lipsuri. Ține de responsabilitatea mea să-i ofer hobby-uri, călătorii, lecții, sporturi, orice pot, ca să crească bine și frumos. Momentan am carențe și-mi asum asta.

Nu, nu trebuie să vă uitați ciudat la mine. Am colegi de liceu care s-au căsătorit la 20 de ani și au făcut 2-3-4 copii. E viața voastră. Nu aveți dreptul să o judecați pe a mea. Eu o trăiesc așa cum pot, fac niște alegeri, mă dau cu capul de pereți, am un milion de gânduri pe secundă, fac un miliard de greșeli. La fel, nu aveți dreptul să vă uitați strâmb dacă prefer să stau singur perioade lungi de timp, pentru că așa funcționez eu. Încerc să fac pace cu mine. Încerc să mă ridic din niște hăuri. Încerc să fac multe lucruri frumoase, când în spate e haos”, a mărturisit celebrul medic scriitor. 

 

Citește și: Cum a devenit Silviu Prigoană milionar. Fostul soț al Adrianei Bahmuțeanu a dezvăluit tot: „Genți de bani”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Dată: 22 iul 2021, 13:36 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience