Cum a devenit Silviu Prigoană milionar. Fostul soț al Adrianei Bahmuțeanu a dezvăluit tot: „Genți de bani”

Data actualizării: | Data publicării:
Silviu Priogoană la 40 de întrebări cu Denise Rifai, Kanal D
Descriere foto: Silviu Priogoană la 40 de întrebări cu Denise Rifai, Kanal D

Silviu Prigoană este un nume cu greutate în peisajul autohton. Pe lângă scandalurile cu fosta soție, afaceristul este cunoscut și pentru milioanele pe care le-a produs de-a lungul carierei. 

Invitat în emisiunea Xtra Night Show, de la Antena Stars, Silviu Prigoană a vorbit despre afacerea care i-a produs primul milion de lei. Afaceristul a speculat perioada de după Revoluție și, după ce s-a asociat cu încă un om de afaceri, a reușit să se îmbogățească. 


”Primul business pe care l-am făcut eu după Revoluție a fost prelucrarea cerealelor. Eu le transformam în alcool. Deci eu mi-am dat demisia de la fabrica unde lucram, am mers cu Ghiță, prietenul meu, și cumpăram trenuri întregi de cereale din sud, era la liber. Mergeam și cumpăram de la tot felul de depozite de astea mari de cereale. Le aveau strânse din 89 și în 90, în primăvară, am mers și am cumpărat de la ăia. Noi am mers și am luat un tren de cereale și l-am dus să îl facem alcool. Am făcut contract cu ICS Alimentara să vindem alcoolul la ăia și contract cu fabrica de alcool să ne prelucreze cerealele respective, să le ambaleze la sticle de jumătate. Atenție mare, nu la litru, și noi îl dădeam la ICS Alimentara la prețul de producție cu ambalaj returnabil. Noi câștigam 4 lei la litru plus lada, milioane de sticle și milioane de navete, genți de bani”, a declarat Silviu Prigoană la Antena Stars,  în emisiunea lui Dan Capatos.

Politicianul spune că elementul care a făcut afacerea atât de profitabilă a fost ambalajul returnabil, care i-a adus atunci venituri considerabile. 

Garda Financiară a venit la noi imediat după ce s-a înființat, am fost vizați că era neregulă. Îți dai seama la milioanele pe care le făceam noi pe sticle. Că noi de acolo câștigam, pe sticle. Noi plăteam la fabrică prelucratul cerealelor și în contract aveam că ei ne dau cu ambalaj, în preț ne dădeau cu ambalaj. Aveam centrele de achiziții sticle și borcane, tiruri întregi pe zi, 2 lei sticla de jumătate, și erau foarte multe milioane de sticle de jumătate. Au fost foarte mulți bani”, a mai spus Silviu Prigoană.

 

Ce pensie are Silviu Prigoană

 

Afaceristul a ieșit la pensie la doar 56 de ani. Anul trecut, el mărturisea că a avut niște contribuții uriașe la fondul de pensii, atfel că a avut dreptul să se retragă din activitate mai devreme.


”Sunt pensionar din octombrie 2019. Am avut niște contribuții uriașe la pensii, că eu am contribuit voluntar. Am avut dreptul să mă pensionez cu 10 ani mai devreme. Și era păcat să nu ies la pensie și să nu beneficiez de acea contribuție a mea”, a spus Silviu Prigoană la momentul respectiv.

La finalul lui 20202, Silviu Prigoană a dezvăluit suma exactă care îi intră în cont lunar. 

”32.000 de lei net, plus 5.000 de lei de la Camera Deputaților. Adică am 37.000 de lei, aștept mărirea de 40% așa cum s-au lăudat guvernanții ca să ajung la 47- 48.000 de lei, cât e cursul (n.red euro). Să am 10.000 de euro pe lună ca să dau și eu anunț la matrimoniale ”Tânăr pensionar, cu pensie atractivă, aștept ofertele”, i-a spus Silviu Prigoană lui Denise Rifai, în emisiunea acesteia de la Kanal D.

 

 

Se aud clopote de nuntă


Omul de afaceri are planuri de însurătoare. Silviu Prigoană trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Mihaela, cea care i-a fost alături în ultimii ani, după divorțul de Adriana Bahmuțeanu. Cei doi plănuiesc să se căsătorească în viitorul apropiat.

”Noi ne judecăm în momentul de față pentru nimic. Nu se explică cum de atâta timp ne judecăm pe nimic. Eu am renunțat la copii, să fie fericiți, la revedere, i-am dat la mămică. Nunta urmează, bineînțeles că facem, pai sunt tânăr, dar încă nu am terminat probleme cu instanțele, cu copiii, încă se mai prelungește”, a mai povestit Silviu Prigoană la Xtra Night Show.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel