Vali Vijelie, prima reacție după ce a înșelat-o pe Carmen Rusu. Cine e bruneta cu care a fost fotografiat: „Soția e supărată rău pe mine”

Data actualizării: | Data publicării:
Captură video: Pro TV
Descriere foto: Captură video: Pro TV

Vali Vijelie a avut o primă reacție, la două săptămâni de când a fost fotografiat în compania unei brunete. Celebrul cântăreț de manele a spus în ce relație se află acum cu soția sa, Carmen Rusu, dar a dat detalii și despre femeia în compania căreia a fost surprins.

În urmă cu două săptămâni, Vali Vijelie a fost fotografiat de paparazzi în timp ce se plimba prin București împreună cu o brunetă misterioasă. Mai mult, artistul a fost surprins în momentul în care a ciupit posteriorul tinerei care îl însoțea. La scurt timp, fotografiile au fost văzute și de soția celebrului manelist, Carmen Rusu. Aceasta spunea că nu mai vrea să fie asociată cu Vali Vijelie, că cei doi vor merge pe drumuri separate și singura legătură a sa cu tatăl copiilor ei,  lorin, Rafi, Cati și Nuțu, va fi doar cea financiară. Se pare însă că cei doi locuiesc împreună și au petrecut Paștele unul în compania celuilalt, alături de copii.

Vali Vijelie, prima reacție după ce a înșelat-o pe Carmen Rusu

Acum, după ce a înșelat-o pe soția sa, Vali Vijelie a avut o primă reacție. Invitat în emisiunea „La Măruță”, celebrul manelist a recunoscut că a greșit și că soția sa, Carmen Rusu, este foarte supărată pe el și că este dispus să-și asume consecințele.

„Sunt de la foarte bine în sus. De Paște am dormit în sufragerie la mine, cu copiii. De Paște a fost foarte frumos. Unde dădeai mă găseai pe mine. Pe orice post eram eu, numai afară nu mai eram. De fiecare dată stau acasă de Paște cu copiii, cu familia, după care mergem la cântat. Paștele acesta a fost foarte liniștit. 

Cel mai frumos sentiment e dragostea. Și în Biblie scrie «Iubiți-vă mult». Am ieșit din mașină și am pus în practică ce e în Biblie. Mai bine iau totul asupra mea. Care e fără de păcat să dea cu piatra. Am vrut să fac un bine unui om care a vrut să ajungă acasă și uite ce s-a întâmplat. Am ajutat-o să urce în mașină (n.r. când i-a pus mâna pe posterior). Soția mea chiar s-a supărat rău de tot. Eu cer iertare tot timpul în fața lui Dumnezeu, să mă ierte de păcate. Ea dacă vrea să mă ierte, mă iartă, dacă nu vrea, atunci mă gonește de acasă. Cred că acum mi-a pus bagajele la ușă, nu știu”, a mărturisit Vali Vijelie în cadrul emisiunii „La Măruță”.

Te-ar putea interesa și: Boala autoimună de care suferă Sebastian Dobrincu. Tânărul milionar a făcut dezvăluiri șocante: „Nu știu dacă o să mai fiu în 10 ani”

Cine e bruneta în compania căreia a fost surprins

Deși nu a spus clar cine este bruneta cu care și-a înșelat soția, Vali Vijelie a mărturisit că a văzut-o întâmplător la benzinărie. Celebrul cântăreț de manele a descris acea întâlnire ca fiind un eveniment neplanificat.

„Am cântat, apoi am urcat cu băieții la benzinărie să bârfim puțin și s-a nimerit să fie o domnișoară, de fapt era mai mare puțin. Așa se nimerește tot timpul. Nu am văzut paparazzi. S-a întâmplat. Cred că niciodată nu s-a supărat atât de tare. E supărată rău pe mine, m-a întrebat până când.

Eu sunt cel mai cuminte, nu beau, nu fumez, nu joc jocuri de noroc, nu mă droghez, ce vrei? A mai rămas una, nu există perfecțiune. Ce vrei? Eu pe fata mea am învățat-o de mică că iubirea e oarbă, surdă și mută. Ea mi-a zis că pe mine mă iubește cel mai mult, iar eu i-am spus că o să se facă mai mare. A crescut mai mare și a stat de vorbă cu soția mea, Carmen. I-a spus că mă vede bărbatul perfect. Soția a spus că nu sunt și i-a zis fiica mea că eu nu beau, nu fumez, nu joc jocuri de noroc, nu mă droghez. (...) De Paște am rămas acasă cu copiii și cu soția. Ea este foarte supărată pe mine, dar trebuie să lași lucrurile să se liniștească”, a mai spus Vali Vijelie în cadrul emisiunii „La Măruță”.

Te-ar putea interesa și: Maria Cârneci a dat cărțile pe față. Cu cine nu ar cânta niciodată cântăreața de muzică populară: „Nu aș accepta”

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel