Vali Vijelie, în lacrimi. Dramele care i-au sfâșiat sufletul: „De atunci... nu-mi mai fac ziua”

Vali Vijelie, foto Instagram
Descriere foto: Vali Vijelie, foto Instagram

Vali Vijelie aduce bucurie la petreceri și alină inimile cu melodiile sale de dragoste. În sufletul lui, artistul poartă o durere sfâșietoare. Manelistul și-a pierdut mama chiar de ziua lui. 

Invitat în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, Vali Vijelie a vorbit despre cele două drame care i-au marcat existența. Artistul și-a pierdut mama chiar de ziua lui de naștere. Manelistul a izbucnit în lacrimi în momentul în care a vormit despre cea care i-a dat viață. 


”Eu sunt născut pe șapte a șaptea (7 iulie). Eu niciodată nu-mi fac ziua. Am terminat casa și dorința mea era să vină mama chiar de ziua mea și să fac petrecere. Atunci, am trimis-o pe soția mea acasă la ea și... mi-a spus că nu se simte bine. Am dus-o la spital, nu am mai făcut nicio zi onomastică. De atunci... nu-mi mai fac ziua.", a povestit Vali Vijelie la Kanal D.


O altă dramă de care își amintește în lacrimi, este momentul în care artistul și-a pierdut și tatăl. Manelistul a fost nevoit să meargă să cânte, imediat după ce și-a îngropat părintele.

”Nu o să uit niciodată în viaţa mea ziua de 15 august, de Sfântă Mărie, atunci când a murit tăticul meu. În ziua în care m-am dus să-l îngrop, l-am dus la cimitir şi de acolo am fost nevoit să plec la Timişoara, pentru că trebuia să cânt. Nu am avut cum să stau la pomană. Aşa a fost să fie, aveam un contract şi trebuia să ajung acolo. Nu aveam cum să dau înapoi”, mai spunea Vali Vijelie.

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Dată: 03 feb, 06:56 | Categorie: Vedete
Get it on App Store Get it on Google Play