Vali Vijelie, în lacrimi. Dramele care i-au sfâșiat sufletul: „De atunci... nu-mi mai fac ziua”

Data publicării:
Vali Vijelie, foto Instagram
Descriere foto: Vali Vijelie, foto Instagram

Vali Vijelie aduce bucurie la petreceri și alină inimile cu melodiile sale de dragoste. În sufletul lui, artistul poartă o durere sfâșietoare. Manelistul și-a pierdut mama chiar de ziua lui. 

Invitat în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, Vali Vijelie a vorbit despre cele două drame care i-au marcat existența. Artistul și-a pierdut mama chiar de ziua lui de naștere. Manelistul a izbucnit în lacrimi în momentul în care a vormit despre cea care i-a dat viață. 


”Eu sunt născut pe șapte a șaptea (7 iulie). Eu niciodată nu-mi fac ziua. Am terminat casa și dorința mea era să vină mama chiar de ziua mea și să fac petrecere. Atunci, am trimis-o pe soția mea acasă la ea și... mi-a spus că nu se simte bine. Am dus-o la spital, nu am mai făcut nicio zi onomastică. De atunci... nu-mi mai fac ziua.", a povestit Vali Vijelie la Kanal D.


O altă dramă de care își amintește în lacrimi, este momentul în care artistul și-a pierdut și tatăl. Manelistul a fost nevoit să meargă să cânte, imediat după ce și-a îngropat părintele.

”Nu o să uit niciodată în viaţa mea ziua de 15 august, de Sfântă Mărie, atunci când a murit tăticul meu. În ziua în care m-am dus să-l îngrop, l-am dus la cimitir şi de acolo am fost nevoit să plec la Timişoara, pentru că trebuia să cânt. Nu am avut cum să stau la pomană. Aşa a fost să fie, aveam un contract şi trebuia să ajung acolo. Nu aveam cum să dau înapoi”, mai spunea Vali Vijelie.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel