Valeriu Gheorghiță, de acord cu implicarea maneliștilor în campania de vaccinare anti-COVID

Data publicării:
Valeriu Gheorghiță, foto Facebook
Descriere foto: Valeriu Gheorghiță, foto Facebook

Valeriu Gheorghiță, coordonatorul campaniei de vaccinare, a vorbit despre implicarea cântăreților de manele în campania de vaccinare.

Susținerea campaniei de vaccinare de către maneliști ar putea fi benefică, a spus, marți, președintele CNCAV, col. dr. Valeriu Gheorghiță. El consideră că exemplul dat de persoana vaccinată este extrem de important pentru comunitatea din care face parte.

Întrebat dacă ar implica maneliștii în campania de vaccinare, președintele CNCAV a declarat, marți, în conferința de presă, că s-a gândit la acest aspect, pentru că orice persoană care aduce un plus în privința vaccinării trebuie luată în calcul.

„Este un aspect la care vă mărturisesc că m-am gândit. Cred că o persoană care poate să aducă un plus în ceea ce privește vaccinarea poate să își găsească locul în acest demers de comunicare și de activități pro-vaccinare”, a spus dr. Valeriu Gheorghiță.

"Nu trebuie să ne uităm doar la persoanele care se bucură de o popularitate crescută"

Acesta consideră că nimeni nu trebuie să aștepte o decizie de la nivel central pentru ca o persoană să susțină campania de vaccinare.

 

Citește continuarea pe DC News.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Social


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel