Valerie Lungu a leșinat pe stradă, în vacanță. Influencerița a avut nevoie de ajutorul medicilor: „Mi-au băgat nebunia aia în venă”

Data publicării:

Valerie Lungu a leșinat în mijlocul străzii, după ce a plecat în vacanță alături de iubitul său.

Valerie Lungu se numără printre cele mai cunoscute vloggerițe. Aceasta a devenit cunoscută, odată cu participarea sa la show-ul ”Bravo, ai stil”, de pe Kanal D. Frumoasa șatenă a trecut prin momente de groază, în vacanță, acolo unde se află alături de iubitul ei. Celebra vloggeriță a leșinat în plină stradă și a avut nevoie de ajutorul medicilor. 

„Pentru prima dată în viață, atac de panică”

În timp ce mergea pe stradă, blondinei i s-a făcut rău, iar partenerul său a solicitat imediat ajutorul medicilor. Ulterior, Valerie Lungu a împărtășit totul cu fanii săi pe rețelele de socializare. Influencerița a povestit că s-a trezit în mjlocul străzii fiind înconjurată de 15 italieni, care vorbeau continuu, iar ea nu înțelegea ce se întâmplă.

Mai mult decât atât, aceasta a povestit că niciunul dintre medici nu vorbea în limba engleză, motiv pentru care a comunicat foarte greu cu ei.

”Azi am avut probabil, pentru prima dată în viață, atac de panică! Am leșinat în mijlocul drumului. Nu asta e partea mai nasoală, partea cea mai de c@#%& a fost când m-am trezit înconjurată de 15 italieni care vorbeau încontinuu și eu eram udă toată, pe undeva pe drum...

Nu am idee cum am ajuns acolo, într-un final a venit ambulanța și niciunul dintre doctori nu vorbește engleză. Mi-au băgat nebunia aia în venă, de mă doare mâna și acum”, a spus Valerie Lungu.

Valerie Lungu a ținut să precizeze faptul că a vrut să i-a calmante înainte de a pleca la plimbare pentru a prevenit situația prin care a fost nevoită să treacă. 

”Am stat cu ei 2 ore să le explic că vreau să merg la hotel și că nu vreau să mă interneze în spital. Oamenii credeau că am fost bătută sau violată, ceva. Poza asta este făcută după două perfuzii și patru ore de plâns... Păcat că nu mi-am luat calmante sau orice alt c@#$! care să prevină nebunia pe care tocmai am avut-o azi”, a adăugat Valerie Lungu.

Citește și: George Tănase, pregătit să facă marele pas: ”Clopotele de nuntă bat de mult și se vor auzi curând”. Ce schimbări a produs emisiunea matinală în viața celor doi / EXCLUSIV



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel