Valentin Sanfira, internat într-un spital din Italia. Cântărețul a suferit un accident: „A fost nevoie de o operație la picior”

Valentin Sanfira, foto Instagram
Descriere foto: Valentin Sanfira, foto Instagram

Valentin Sanfira a făcut primele declarații, după accidentul care i-a stricat vacanța. 

Zilele trecute, în presă a apărut informația că Valentin Sanfira a suferit un accident de skijet în timp ce se afla în concediu, în Iitalia, alături de soția lui, Codruța Filip. Artistul face acum primele declarații despre starea sa de sănătate. 

 

„Dragii mei, vă las această postare din respect și prețuire, dar mai ales pentru a nu fi dezinformați cu privire la starea mea de sănătate.
Săptămâna trecută am avut un accident aici, în Italia. În decursul acestor zile, am fost internat în spital. Din păcate, a fost nevoie de o operație la picior, însă, slavă Domnului, totul a decurs cum trebuie și starea mea de sănătate este bună. După ce voi ajunge acasă, va urma o perioadă de recuperare, astfel încât nu voi putea fi prezent la evenimentele și spectacolele viitoare. Am fost norocos să am parte de medici foarte buni și competenți. Le mulțumesc pentru tot!
Vă mulțumesc și dumneavoastră pentru toată grija pe care mi-ați purtat-o și promit să îmi revin cât mai repede pentru a mă putea întâlni cu publicul meu frumos.
Multă sănătate tuturor! Este cea mai de preț! ”, a transmis artistul pe Instagram

 

Prietenii artistului i-au transmis, prin intermediul comentarilor, multă sănătate și și-au arătat îngrijorarea față de starea sa de sănătate:

 

Emilia Ghinescu: „Recuperare ușoară , om frumos ! Te așteptăm cât mai repede pe scenă, acolo unde-ți este locul !”

 

Edward Sanda: „Hai Valicaaa!!! Ești forța”

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Valentin Sanfira (@valentinsanfira)



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Dată: 15 aug 2023, 13:18 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience