Florența Marin, dezvăluiri emoționante despre relația cu Leo Iorga. Ce obișnuiau cei doi să facă de sărbători

Data publicării:
Leo Iorga, sursa facebook
Descriere foto: Leo Iorga, sursa facebook

Florența Marin a făcut dezvăluiri emoționante despre regretatul Leo Iorga.

Leo Iorga s-a stins din viață, după o lupta grea cu o boală nemiloasă. Muzicianul, care s-a stins din viață în anul 2019, la vârsta de 54 de ani, a fost unul dintre cei mai cunoscuţi solişti şi chitarişti rock din România, numele lui fiind legat mai ales de trupele Cargo şi Compact B, alături de care a lansat hituri care au rămas în memoria fanilor.

Florența Marin, dezvăluiri emoționante despre relația cu Leo Iorga

Florența Marin a fost impresara artistului. Între timp, femeia a acceptat să îi fie amantă, deși știa că are o familie. În anul 2013, Leo Iorga a decis să o părăsească pe soția sa pentru a fi cu Florența Marin. Într-un interviu recent, aceasta a vorbit despre relația pe care a avut-o cu Leo Iorga, dar și cum petreceau Sărbătorile de iarnă împreună. 

„Îmi lipsește foarte mult mama și Leo în această perioadă sensibilă. O să merg la amândoi la cimitir să le aprind câte o lumânare. Îmi este dor de perioada în care Leo trăia, era tare frumos. Țin minte că de Sărbători, în toți anii aveam concerte și eram doar pe drumuri, noi petreceam, aproape de fiecare dată, în locul în care mergeam și aveam concert. Cred că majoritatea spectacolelor pe care le aveam de Sărbători erau afară, în frig, dar asta este meseria noastră.

Trebuie să fii făcut pentru lucrul ăsta. De Revelion tot așa ne sărbătoream, după spectacole. În noaptea dintre ani erau mai multe concerte și alergam dintr-o parte în alta, iar după ce terminam, și ne rămânea una – două ore libere, petreceam cu toții. Îmi lipsesc concertele de Crăciun, acele momente frumoase ce le aveam împreună.”, a declarat, pentru Click!, Florența Marin.

Fosta impresară lui Leo Iorga a declarat că anul acesta a sărbătorit Crăciunul alături de fiul ei, dar și de iubita și familia acestuia.

 „Sărbătorile acestea o să le petrec alături de pisicuța mea, Betty, alături de fiul meu și iubita lui, dar și de nașii de botez pe care băiatul meu îi are...plus că am primit o invitație din partea părinților iubitei băiatului la masă și o să mă duc la viitorii socri ca să spun așa. Fiul meu are o relație de jumătate de an cu o fată care îmi place foarte mult, este studentă la Conservator, plus că mai au ceva în comun, ceva inedit...ea este născută pe 17 iulie, iar băiatul pe 18 iulie...la o zi distanță.”, a spus, înainte de Crăciun, Florența Marin, pentru sursa citată mai sus.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel