Vacanțe complicate pentru Cabral și Andreea Ibacka. Cum arată aventurile lor cu rulota: „Am toată farmacia cu mine”

Data publicării:

Cabral și Andreea Ibacka obișnuiesc să plece în vacanță cu rulota, alături de cei doi copii ai lor. 

Cabral și Andreea Ibacka sunt împreună de 15 ani, s-au căsătorit în urmă cu 12 ani și au împreună doi copii. Venirea pe lume a micuților le-a schimbat complet dinamica de cuplu... dar și de vacanță. Cei doi nu mai pleacă singuri în concediu de mulți ani și, recent, și-au achiziționat o rulotă. Actrița mărturisește că trebuie să se pregătească temeinic înainte de orice plecare și că, de cele mai multe ori, bagajul ei este format din câteva haine,  lucrurile copiilor fiind indispensabile în călătorii, de la medicamente, jucării, haine și tot felul de dispozitive. 


„Nu plecăm fără copii, dar, poate, la un moment dat, când o să mai crească un pic, o să reușim și treaba asta. Suntem ceva mai organizați decât eram înainte. Intervine și factorul spontan, pentru că, uite, călătorim cu rulota destul de mult și atunci nu știi ce se întâmplă, unde ajungi, poți să prelungești cazarea, dacă îți dorești și programul îți permite. Dar, atunci când călătorești cu copii atât de mici, sigur că trebuie să ai bagaje mai multe, adică trebuie să te pregătești un pic înainte, cel puțin să îi pregătești pe ei.
De multe ori la noi nici nu mă mai gândesc, 3-4 ținute le învârt între ele, îmi ajung, dar pentru ei trebuie să am schimburi suficiente, să am toată farmacia cu mine în caz că apare vreo urgență, jucării, cărți și așa mai departe”, a declarat Andreea Ibacka pentru Playtech.ro.

VEZI ȘI: Cabral și Andreea Ibacka, obiceiul care le menține pasiunea în relație: „Ne-am cultivat treaba asta”


Cabral și Andreea Ibacka sunt ajutați de părinți și bonă în creșterea copiilor

Vedeta recunoaște însă că este norocoasă și că are parte de ajutor în creșterea copiilor. Mama ei și soacra sunt mereu alături de ei, iar pentru cel mic au angajat și o bonă. 


„Da, ne ajută. Sigur că și noi suntem foarte prezenți, în limita programului și cred că e important să facem noi anumite activități cu copiii și vacanțele și weekendurile, dar da, în cursul săptămânii mai avem nevoie și de ajutor. Sunt bunicile, și mama și soacra, care sunt prezente și mai avem cu cel mic un ajutor, o bonă, temporar. Probabil încă câteva luni ne bazăm și pe prezența ei”, a mai povestit actrița.

 

Cabral s-a îndrăgostit la prima vedere de Andreea


În urmă cu ceva timp, prezentatorul Tv a mărturisit că el s-a îndrăgostit pe loc de frumoasa blondină, deși aceasta nu îi dădea semne că îl place. Recent, Cabral a vorbit despre prima întâlnire cu cea care îi este sufletul pereche.

”Mi-a băgat mortul în casă foarte tare. O să îndrăznesc să spun că era vorba de prima lectură a scenariului Inimă de Țigan, ea era în rol principal, alături de Denis. Am zis: Mamă, ce c*r! Sunt prost, de ce să mint? Mi-am dat seama că fata e deșteaptă, că e frumoasă. Ăștia din rolurile principale stau în primele rânduri, ca ăia șmecheri. Ca la școală. Noi eram în spate, ne rugam să nu ne vadă. Când am văzut-o, am zis: Doamne ajută cu așa ceva, uite ce noroc în viață! După 14 ani, uite unde am ajuns”, a dezvăluit Cabral, în cadrul emisiunii ”La Măruță”.

 

Andreea Ibacka, secretul unei căsnicii fericite

 

Deși nu a fost dragoste la prima vedere, Andreea Ibacka a povestit că încetul cu încetul a fost cucerită de umorul lui Cabral. 

 

”Mi-a mâncat tinerețile (n.r. râde). M-a cunoscut de mică, da. Bine, el îmi spune același lucru, dar i-am dat răgaz până la 30 de ani. Au fost cu de toate acești 10 ani. Noi de cele mai multe ori facem haz de necaz și lăsăm să se vadă partea amuzantă a lucrurilor, dar asta nu înseamnă că nu am avut perioade dificile inclusiv în cuplu, dar și firești, administrative. 

Este foarte important să găsești un partener în care să ai un sprijin real și care să te înțeleagă din toate punctele de vedere. Asta încercăm noi să facem unul despre celălalt. Eu am lăsat mai mult de la mine. Eu așa am senzația. Sunt o femeie foarte înțelegătoare”, a declarat Andreea Ibacka la Antena Stars.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel