Va mai participa Will Smith la premiile Oscar vreodată? Academia de Film, noi declarații despre scandalul dintre actor și Chris Rock

Data publicării:
Chris Rock și Will Smith, captură video YouTube
Descriere foto: Chris Rock și Will Smith, captură video YouTube

Academia face o nouă declarație în legătură cu incidentul de la premiile Oscar, când Will Smith l-a pălmuit pe Chris Rock. 

În timp ce Will Smith revine treptat în social media și în conștiința publică, reverberațiile incidentului de la Premiile Oscar continuă să se facă simțite.

Will Smith i-a cerut scuze lui Chris Rock, la patru luni după ce l-a pălmuit pe scena Premiilor Oscar: "Mă simt ca naiba"


Cariera actorului nu a mai fost aceeași de când a urcat pe scenă la Premiile Academiei și l-a pălmuit pe Chris Rock din cauza unei glume spuse despre soția sa Jada Pinkett Smith.

Acum, noul director executiv al Academiei, Bill Kramer, a făcut o declarație despre incident și despre ceea ce prevede legat de Will Smith și viitoarele ceremonii ale Premiilor Oscar, potrivit Hello Magazine.

Întrebat dacă Academia plănuiește să abordeze subiectul la viitoarea ceremonie și dacă au existat discuții în acest sens, acesta nu a răspuns direct.

Chris Rock, glumă tare despre palma pe care a primit-o de la Will Smith: "Oricine spune că vorbele dor...


Cu toate acestea, el a sugerat că ar putea fi dispuși să lucreze la un fel de reconciliere, spunând: "Vrem să mergem mai departe și să avem un Oscar care să celebreze cinematografia. Acesta este obiectivul nostru în acest moment, dar este vorba cu adevărat de a merge înainte".

După ce infama palmă i-a zguduit pe mulți din industria de divertisment, Will și-a cerut scuze public pentru acțiunile sale și direct lui Chris și familiei sale, de asemenea.

„Violența în toate formele sale este otrăvitoare și distructivă. Comportamentul meu de aseară, la gala premiilor Oscar, a fost inacceptabil și de neiertat. Glumele pe seama mea fac parte din meserie, dar o glumă despre starea medicală a Jadei a fost prea mult pentru mine și am reacționat emoțional.

Aș dori să-mi cer scuze în mod public, Chris. Am întrecut măsura și am greșit. Mă simt jenat și acțiunile mele nu au fost un indiciu al bărbatului care vreau să fiu. Nu există loc pentru violență într-o lume a iubirii și a bunătății.  
 
Aș dori, de asemenea, să îmi cer scuze Academiei, producătorilor emisiunii, tuturor participanților și tuturor celor care urmăresc emisiunea în întreaga lume. Aș dori să-mi cer scuze familiei Williams și familiei mele King Richard. Regret profund faptul că acțiunile mele au  pătat ceea ce a fost o călătorie de altfel superbă pentru noi toți.
 
Sunt o lucrare în desfășurare.

Cu sinceritate,

Will”, se arată în mesajul transmis de Will Smith.


Will își anunțase demisia din Academie la scurt timp după incident

El și-a anunțat, de asemenea, demisia din Academia de Arte și Științe Cinematografice și a spus că va "accepta orice alte consecințe pe care consiliul de administrație le consideră adecvate".

"Schimbarea are nevoie de timp și mă angajez să fac eforturi pentru a mă asigura că nu voi mai permite niciodată ca violența să depășească rațiunea", a adăugat el în declarația sa.

Will Smith, glumă despre chelia unui artist: „Trebuie să se epileze pe cap în fiecare dimineață”. VIDEO viral


La scurt timp după aceea s-a anunțat că i s-a interzis accesul la Oscaruri și la toate evenimentele Academiei timp de zece ani, după o ședință a consiliului de administrație în care s-a discutat o acțiune disciplinară împotriva actorului.

Într-o declarație, Academia a spus că Oscarurile au fost "umbrite de comportamentul inacceptabil și dăunător pe care l-am văzut pe domnul Smith pe scenă".


"În timpul transmisiunii noastre, nu am abordat în mod adecvat situația din sală. Pentru acest lucru, ne pare rău. Aceasta a fost o oportunitate pentru noi de a da un exemplu pentru invitații noștri, pentru telespectatori și pentru familia Academiei noastre din întreaga lume, iar noi nu am reușit - fără a fi pregătiți pentru ceea ce este fără precedent."Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel