Urmează o perioadă uimitoare pentru o zodie! Curaj, idei bune, noi oameni, vizibilitate

Data publicării:
Sursa foto: unplash, autor Pietra Schwarzler
Descriere foto: Sursa foto: unplash, autor Pietra Schwarzler

Urmează o săptămână uimitoare pentru o zodie.

„Conjuncția Mercur - Neptun s-ar putea să vă ajute, în primul rând pentru că Mercur este guvernatorul vostru. Vă mai dizolvă anumite încăpățânări. Vedeți diferit situațiile. Poate o să observați că vă place mai multă vizibilitate. Dispar din limite. Creierul vrea confort, însă acum spuneți hai! Profesional, săptămâna următoare, puteți să aveți idei uimitoare, puteți să scăpați de niște frici și puteți să îndrăzniți mai mult. Mercur lângă Neptun topește îngrijorările. Implicați-vă, îndrăzniți! (...) Vă conectați cu alți oameni și aveți mai mult curaj. Unele principii pe care le aveți s-ar putea să vă provoace unele pierderi”, a spus Daniela Simulescu, astrolog DCNews și redactor șef Astrosens.

Aflați pe DC NEWS despre ce zodie este vorba 

Horoscop, duminică, 20 martie 2022

Berbec

 Luna se află în semnul zodiacal al Scorpionului, casa ta solară a resurselor comune și a secretelor, iar ceva din interiorul tău poate ieși la suprafață de dragul vindecării. S-ar putea să fii surprins de ceea ce simți odată ce praful vieții se așează și poți vedea mai clar o situație.

Taur

Dorința este o emoție atât de puternică, iar atunci când îți dorești să fii cu cineva sau când îți dorești să ai o relație, sentimentele sunt intense. Luna se află în semnul zodiacal al Scorpionului, casa ta solară a angajamentelor, iar ușa se deschide pentru dragoste și parteneriat într-un mod nou. Reflectează asupra propriei lumi interioare pentru a vedea ce oportunități se ivesc și unde ai putea fi îndrumat să mergi.

Gemeni

Este timpul să faceți curățenie în casă și să eliminați orice dezordine care nu numai că ocupă spațiu, dar vă și sufocă.  Luna se află în semnul zodiacal al Scorpionului, casa ta solară a rutinelor, așa că următoarele zile sunt perfecte pentru a face o scufundare adâncă în hârtii, dulapuri și sertare pentru a elimina chitanțele și a scăpa de lucrurile pe care nu mai vrei să le ai.

Rac

Toată lumea are un pic de imaginație în vene, iar pentru tine, o scânteie de ingeniozitate poate apărea la momentul potrivit astăzi. Luna se află în semnul zodiacal al Scorpionului, casa ta solară a creativității. Așadar, plănuiește să meșterești și să faci ceva frumos. Dacă nu simți că poți să te apelezi la artistul tău interior, sprijină pe cineva la nivel local.

Leu

Unii oameni din familia ta se pot simți mai mult decât rude, sunt suflete pereche și relații karmice în care se predă o lecție, chiar dacă este neplăcută în acest moment.  Luna se află în semnul zodiacal al Scorpionului, casa ta solară a căminului și a familiei, iar această energie te invită să evaluezi legăturile pe care le împărtășești cu alții pline de intimitate și speranță și, uneori, un pic de dramă care te obligă să te schimbi chiar și atunci când nu vrei.

Citește continuarea AICI



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel