Horoscop, duminică, 20 martie 2022. Previziuni pentru toate zodiile

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: pexels.com
Descriere foto: Sursa foto: pexels.com

Horoscop ZILNIC: 20 martie 2022

Berbec

 Luna se află în semnul zodiacal al Scorpionului, casa ta solară a resurselor comune și a secretelor, iar ceva din interiorul tău poate ieși la suprafață de dragul vindecării. S-ar putea să fii surprins de ceea ce simți odată ce praful vieții se așează și poți vedea mai clar o situație.

Taur

Dorința este o emoție atât de puternică, iar atunci când îți dorești să fii cu cineva sau când îți dorești să ai o relație, sentimentele sunt intense. Luna se află în semnul zodiacal al Scorpionului, casa ta solară a angajamentelor, iar ușa se deschide pentru dragoste și parteneriat într-un mod nou. Reflectează asupra propriei lumi interioare pentru a vedea ce oportunități se ivesc și unde ai putea fi îndrumat să mergi.

Gemeni

Este timpul să faceți curățenie în casă și să eliminați orice dezordine care nu numai că ocupă spațiu, dar vă și sufocă.  Luna se află în semnul zodiacal al Scorpionului, casa ta solară a rutinelor, așa că următoarele zile sunt perfecte pentru a face o scufundare adâncă în hârtii, dulapuri și sertare pentru a elimina chitanțele și a scăpa de lucrurile pe care nu mai vrei să le ai.

Rac

Toată lumea are un pic de imaginație în vene, iar pentru tine, o scânteie de ingeniozitate poate apărea la momentul potrivit astăzi. Luna se află în semnul zodiacal al Scorpionului, casa ta solară a creativității. Așadar, plănuiește să meșterești și să faci ceva frumos. Dacă nu simți că poți să te apelezi la artistul tău interior, sprijină pe cineva la nivel local.

Leu

Unii oameni din familia ta se pot simți mai mult decât rude, sunt suflete pereche și relații karmice în care se predă o lecție, chiar dacă este neplăcută în acest moment.  Luna se află în semnul zodiacal al Scorpionului, casa ta solară a căminului și a familiei, iar această energie te invită să evaluezi legăturile pe care le împărtășești cu alții pline de intimitate și speranță și, uneori, un pic de dramă care te obligă să te schimbi chiar și atunci când nu vrei.

Fecioară

Fiți atenți la limbajul trupului și nu la ceea ce se vorbește atunci când este vorba despre alte persoane.  Luna se află în semnul zodiacal al Scorpionului, casa ta solară a comunicării, și ai putea descoperi cum modul în care o persoană se comportă și se ține îți oferă mult mai multe informații decât îți dai seama.  Pot exista o mulțime de informații pierdute în detaliile unei propoziții, care sunt ușor de descifrat prin modul în care este cineva atunci când vine în preajma ta.

Balanță

Investiți și economisiți tot ce puteți. Luna se află în semnul zodiacal al Scorpionului, casa ta solară a banilor, și nu este întotdeauna vorba despre ceea ce îți permiți să îți cumperi, cât despre ceea ce ești capabil să pui deoparte pentru zile negre.  S-ar putea să ți se pară mai ușor decât crezi să reduci câteva  din cheltuielile tale zilnice, astfel încât să te afli de fapt într-o poziție mai bună din punct de vedere financiar.

Scorpion

Evaluează-ți motivele și cunoaște-te mai bine. Luna se află în semnul zodiacal al Scorpionului, casa ta solară a identității, și este întotdeauna bine să faci o mini verificare a ceea ce simți în legătură cu viața ta, cu viitorul și cu perspectivele tale în viață. Nu trece zilele următoare fără să te gândești care sunt speranțele și visele tale și cum ai de gând să le atingi.

Segetător

Când cineva este împotriva ta, vei ști. Luna se află în semnul zodiacal al Scorpionului, casa ta solară a dușmanilor ascunși, iar oamenii par să iasă la iveală în cele mai întâmplătoare momente. O scăpare a unui cuvânt sau a unei fraze poate dezvălui intențiile unei persoane care îți poartă pică sau este ingenuă cu tine. Fii conștient de asta și nu-ți lăsa mintea să alunece în negare atunci când începe.

Capricorn

Sapă adânc și lasă-i pe oameni să te cunoască bine. Luna se află în semnul zodiacal al Scorpionului, casa ta solară a prieteniilor, iar cele mai bune tipuri de legături sunt cu persoane cu care îți poți deschide inima și împărtăși ceea ce simți cu adevărat. S-ar putea să nu-ți placă să fii atât de deschis și expus la început, dar, nu există niciun motiv pentru care să fii timid în a dezvălui inima a ceea ce ești.

Vărsător

Alegeți-vă interesele pentru a vedea care este domeniul care se potrivește cel mai bine cu o carieră pe care v-ar plăcea să o faceți. Luna se află în semnul zodiacal al Scorpionului, casa ta solară a carierei și a statutului social, și poate exista un domeniu al muncii tale care îți place mai mult decât altele. Poate că există o modalitate prin care să faci mai mult acel tip de muncă, astfel încât să te simți și mai pasionat de rolul pe care îl joci la locul de muncă și în echipa ta.

Pești

Îți place SF-ul sau să studiezi lucruri legate de ocultism, astrologie sau viața de apoi? Luna se află în semnul zodiacal al Scorpionului, casa ta solară a învățăturilor superioare, iar acesta este momentul perfect pentru a te scufunda în acest subiect. S-ar putea să-ți facă plăcere să începi prin a te uita la cărțile din secțiunea de spiritualitate a librăriei tale locale sau să urmărești videoclipuri pe YouTube ale unor astrologi care sunt populari și care își împărtășesc lecțiile gratuit. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel